HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Forsyth támad Ocskay és Palkovics mellett

2008.11.21. 11:31 F. Kapus

Az első két sorban csatár- és hátvédposzton is változtatunk a csapaton, nem próba, szerencse alapon, hanem meghatározott célokkal, mondta Énekes Lajos. A Volán-edző a Linz elleni EBEL-meccs előtt kifejtette, elöl és hátul is növelni kell a hatékonyságot.

"Ocskay és Palkovics mellé Forsyth kerül a bal szélre, mögöttük Tokaji és Martens védekezik. Fekete Dániel Kovács és Martz társaként a második sorban rohamozza a Linz kapuját, hátulról a Horváth, Byström duó segíti őket ebben. Fiataljaink öten maradtak, elöl Hegyi, Nagy, Sofron és Benk, hátul Jobb.

A változtatásnak több oka is van. Új emberelőnyös felállást találtunk ki. Ehhez jó, ha összeszoknak a társak, így öt az öt ellen is együtt szerpeltetjük őket. Másrészt a védelmet úgy formáltuk át, hogy egy bal- és egy jobbkezes bekk legyen együtt. Tokaji és Horváth jobbkezesek, a két légiós balos. Hátha így hatékonyabbak lesznek. A változtatások azt is szolgálják, hogy többet tudjunk kapura lőni, hiszen elöl is a hatékonyságon kell javítanunk.

A szűkös játékoskeret miatt az edzéseken is változtatásokat vezettünk be. Csínján kell bánnunk a fiúk erejével, ezért visszaveszünk a tréningmennyiségből és az időtartamból is. A nehézségi fokot máshogy állítjuk be, mint ahogy erre a szakaszra terveztük, és mint ahogy eddig megszokták a játékosok. A héten az edzéseken az új sorokkal jól muzsikált a társaság, de a következtetéseket csak a linzi mérkőzés után tudjuk levonni.

Fontos, hogy a védekezésünk arra a színvonalra térjen vissza, amelyen a szezon első részében volt. Nincs nagy gond, de az egyéni hibákat ki kell küszöbölnünk. Az elmúlt hét eseményei mentálisan jó hatással voltak a játékosokra. A korábbiknál is jobban összetartanak, pedig ezzel eddig sem volt gond. Csütörtök délutánra például a játékosok kitalálták, hogy csapatösszetartás gyanánt együtt elmennek bowlingozni.

Szeretnék beszélni azokról a fiatal és tehetséges játékosainkról, akik jelenleg a farmcsapatban szerepelnek, a Mol Ligában, de az EBEL-be is neveztük őket. Reményteljes fiatalok ők, fejlődésüket nyomon követjük. A szezon előtt sokáig velünk készültek, de mostanában a feszített programok miatt csak ritkán tudnak itt edzeni. Ők ilyen szintű bajnokságban, ilyen kemény mérkőzéseken még soha nem szerepeltek.

Ebben a nehéz időszakban vélhetően lesz mérkőzés, amikor nevezzük őket, és a kispadon helyet foglalnak, sőt az is előfordulhat, hogy néhány csere erejéig jégre léphetnek. De az biztos, hogy egy EBEL-mérkőzést még nem tudnak végigjátszani. Vigyáznunk kell rájuk, nem szabad elvenni a kedvüket a jégkorongtól. Jó úton haladnak, de nem bízhatunk rájuk olyan feladatokat, amelyeket még nem képesek megoldani."

82 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na, remélem bejön ez az új felállás! Elméletben jól hangzik, remélhetőleg a gyakorlatban is "mukodik"! Bízom abban, hogy legalább ennyi "eredménye" lesz ennek az egész Volán-RBS herce-hurcának, hogy összerázza a srácokat, és még keményebben küzdeni fognak!
Ma este okosabbak leszünk már... HAJRÁ VOLÁN!
Ondrejcik remélem a 3. sor tagja, csak valamiért ezúttal nem említették...vagy?
TURCO0814! A számból vetted ki a szót, azaz az ujjaimból a karaktereket :)
3 sorral nekivágni a kövtkező 16 meccsnek.. Jól elvágták a torkunkat... Couture- ral együtt sztem Bonni is repülhet, az utsó 6-7 meccsen nem sokat tett hozzá. Nem igaz, h 3 soros játékra kell megint ráállni. K*rvaélet
Sok sikert nekik.
Hajrá Székesfehérvár
Remélem jól fog mőködni az új felállás:))))
Sok sikert a fiuknak a mai meccshez!!!

HAJRÁ VOLÁN!!!!!
ezért a tudatosságért szeretem Satort és Énekest: vannak elképzelések és nem félnek foganatosítani ezeket. Egyáltalán, roppant szimpatikus, hogy nem karbatett kézzel várják, hogy jöjjön, aminek jönnie kell és különben is ver minket sors osztrák idióták formájában, hanem mindent elkövetünk, hogy sikeresek maradjunk.

Ez nyerő tipusú hozzáállás.

Hajrá Volán!
Csak vasárnaptól lesz kint urna?
Zsoldos, ma a Miskolc ellen nem sok értelme lenne kitenni a pénzgyűjtő urnát, nem lesz tömegnyomor a pénztárnál,cirka 98an lesznek.
100-an, mert mi ketten megyünk.
szerintem eljött a mi időnk, ma nyerünk. Az elmúlt pár meccsen végig úgy éreztem, hogy kevesek vagyunk, a vereség sanszosabb, sajnos be is jött, de erre a meccsre most már felszívják magukat. Az olimpiai selejtezőtorna a Volánnak nagyon rosszkor jött, fáradtabbak voltunk a 3. kör elejére mint a 2. végén, a többiek meg mind pihentek. De mostanra szerintem ledolgoztuk a hátrányt, a Jesenice ellen a 3. harmad erre a bizonyíték. Meglesz ez, csak szorítani kell.
munkagép, jó lenne ma nyerni, ha sikerül,akkor kapsz egy zsíroskenyeres lilahagymás kombinációt ajándékba tőlem vasárnap:-)
Még tippmixes koromban az ilyen meccseket kutattam minden sorozat megszakad egyszer alapon :DD Itt most egy hosszú vereségi és egy hosszú győzelmi egyszerre szakad majd meg. De ha nem, az sem tragédia :)
Sziasztok!
Az urnát csak vasárnap akarjátok kitenni? Sajnos nem tudunk menni vasárnap, megjegyzem ilyen még a tavalyi szezonban sem nagyon fordult elő, idén meg pláne nem. Szóval szombaton délelőtt amikor megyünk edzésre szívesen bedobnám a "hozzájárulást". :-)
Nem akarok beleszólni, de...:))))

Nem lehetne ezt az "urna" szót másra cserélni. Tisztára temetőben érzem magam mindig, mikor ezeket a sorokat olvasom.
Hát jó... :-)
A lényeg az, hogy szeretném majd megtalálni azt az alkalmatosságot amiben el tudjuk helyezni hozzájárulásunkat... :-D
defó: télleg morbid!
exL:1: szavadon foglak, az tuti! :-)
L1: ez az urnásdi zseniális ötlet, remélem lesz belőle valami. Őszinte elismerésem haver! :five:

Ami a dobálózókat illeti, én arra gondoltam, hogy ha a klubvezetés nem hoz szankciókat, segítségül hívhatnánk az internetet. Ha hivatalosan nem lehet tenni az ügyben, a szurkolók majd elintézik maguk a dolgot.
Egy emberről én is tudom, hogy rendszeresen szokott dobálózni. Vasárnap odamegyek hozzá, lekapom a mobilommal, és közlöm vele, hogy ha még egyszer bedobál valamit, a képe megy fel az internetre. Én egy kis termetű, békés ember vagyok, tőlem nem kell tartania - aztán majd lehet hazárdírozni, hogy mindenki így lesz-e ezzel.
Csak a Volán!!!!!!
Raon! Ez pirospontos ötlet! Engem ez idegesít a legjobban mikor valaki csinál valamit és nem vállalja fel. Így legalább el lehetne intézni normálisan az ügyet.:) Örülnék ha "lencsevégre" kerülne a tag.
Klassz lenne ha beindulna valamifele ontisztulasi folyamat a szurkolotaborban. Es akkor nem csak a magyar jegkorongosok, hanem a szurkoloik is peldat mutatnanak mas sportagaknak.
Vasárnapra akkor lesz gyüjtőláda? Rá kellene írni, hogy mire is szánjuk az összeget és miért, akár németül is! Részemről nem nagyon szeretnék tombolázni, de ha az lesz helyette akkor ámen.
Pedig nem rossz dolog ez az urna, csak nem mindegy, mit temetsz benne!
Mert ha a csapatot, az régen rossz, ellenben ha arra gondolsz, hogy ez az urna azt jelképezi, hogy eltemettük a rosszat és a vereségeket, akkor mindjárt más a hangzása is.
Szóval az urna inkább jó lenne ha azt jelképezné, hogy minden eddiginél erősebb legyen a csapat mentálisan, összetartásban, küzdésben, és mutassa azt is, hogy nem lehet minket csak úgy eltemetni holmi megfellebbezhetetlen inkorrekt méretű döntésekkel.
Csakazértis hajrá Volán! :)
www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=61852
Ő pl nem lenne rossz ;)
Na jó, nem viccelek, ez a vezetés dolga teljes mértékben.
Raon szerintem ez nagyon jo otlet en meg vagyok gyozodve hogy van olyan Volan szurkolo aki adna egy ket nevelojellegu atyai pofont a dobalozoknak hogy meg elozze a palya letiltasat :)szoval sok sikert a meg valositashoz
sot akar tobb lelkes szurkolo nevelot is el tudnek kepzelni ami nagyon is helyes lenne :D
Tombola biztosan lesz,ha csak minden második szurkoló venne, kijönne a bünti!:)
Keressétek a csinos hostess lányokat, náluk lehet majd venni!
Hajrá!
A legegyszerűbb megoldás az lenne, mint ahogy a válogatott foci mérkőzéseken, hogy a csarnokba nem lehet bevinni sem műanyag palackot, sem pedig alumíniumos sörös dobozt, illetve a csarnokban eleve nem lehet kapni palackban sört és üdítőt, csak kitöltve pohárba.
Hajrá Volán
05:46 PP2 0:1 21 - KOVACS Csaba (44 - BYSTRÖM Andreas, 11 - MARTZ Nathan)
Így tovább!!!!

HAJRÁ VOLÁN! HAJRÁ VOLÁN!
1:1
A fenébe! De nem baj!

HAJRÁ VOLÁN!!!
11:57 PP1 1:1 71 - LEAHY Patrick (21 - LUKAS Philipp, 3 - DILAURO Ray)
Spieler EHC LIWEST Linz: 71, 21, 3, 32, 27, 79
Spieler Alba Volan Szekesfehervar: 31, 4, 44, 11, 91
26:58 EQ 2:1 20 - PURDIE Brad (29 - MATTHIASSON Markus)
Basszus!!! Még sok idő van hátra.

HAJRÁ VOLÁN!!
29:30 EQ 3:1 20 - PURDIE Brad
29:30 EQ 3:1 20 - PURDIE Brad
Sajnos...
Nem lesz ez így jó... :((
32:30 EQ 3:2 20 - SOFRON Istvan (73 - ONDREJCIK Rastislav)
VÉGREMÁÁÁÁR! Ezaz Sofi!!!!
Alig van kiállítás. Most csak a jó fiuk játszanak? :)
Ez a 3 soros játék nem lesz elég. Remélem mihamarabb jönnek az újak
Nem jönnek, amíg az eltiltások le nem járnak és a csapatpontokat vissza nem kapjuk.
Ez az!!! 1 pont is qrvára kellene!!
54:19 PP1 3:3 4 - HORVATH Andras (91 - FEKETE Daniel)
Az emberelőny tényleg javult :)
Nem tom mivan az első sorunkal, de nem nagyon megy nekik... 3:3 Horváth!
Ezaz!!!!!!!! Szép volt BALU!!!

HAJRÁ VOLÁN! HAJRÁ VOLÁN!
Sofi a KIRÁLY!!! Szép volt Balu!!! Játszik a VOLÁN:)))
2 percen belül vagyunk, Hajrá VOLÁN!!!
És kiállítás Linzi részről!
Ja nem elnéztem:D bocsi
Tokaji botfogásért 59:16
Mi lesz a kiállítással a hosszabbításban?
tombolának vannak ám szabályai adózásra vonatkozólag,megkérdeztem egy hozzáértőt,"nem haladhatja meg az 5000eladott darabot,és a befolyt összeg nem lehet 500.000hufnál több,különben lecsap az apeh!stb....
a kiállítás áthúzódik a hosszabbításra... így remélhetőleg 4:3-ban leszünk még vagy 80mp-ig... hacsak addig nem ütünk gólt. :)))
Akkor nagyon egyszerű a megoldás. Több tombolát kell kiírni, egyenként 5000 db-os és 500.000 HUF értékűt.
Ez az van minimum egy pontunk!
Kérdés tárgytalan, barátságos sporik kiszórtak onnan is egyet, hogy ez ne legyen gond.
hosszabbítás, de náluk is van kiállítás.
1 pont biztosan megvan, minden maximalizmus nélkül az egy pontnál csak egy jobb van a 2!
3 a 3-ban megy tovább a játék.
Kínos azt írni a jégkorongban, hogy "megtört a jég":), de igaz...:)Hajrá Volán
Valahogy össze kellene fogni és szerezni még szponzorokat, ha kell sokszor 200e Ft-os kis cégeket...
62:41 EQ 4:3 79 - BAUMGARTNER Gregor
Licsimi: értelmetlen az ilyen fajta marketing.

3-1 ről álltak fel a srácok! Nem szabad elkiabálni ezért csak kérdezem... Kipihenték magukat? :)
Mindegy. 1 pont is fontos pont...
A fenébe!!! Na mindegy, az 1 pont is pont!!
Majd vasárnap a Villach ellen!!

HAJRÁ VOLÁN!!!
Most felesleges szponzort keresni- vagy hát találni- mert amíg a pontjainkat vissza nem kapjuk, addig úgyse tudunk kit leigazolni. Amúgy meg Couture kirúgásával és a panaszlevéllel lehet, h kapunk némi enyhítést, bár elég csekély rá az esély
majdnem meglett az a hagymás-zsíros kenyerem....
hát szerintem a csicsó bácsinak nem ez a véleménye a szponzorokról...
Szép volt fiuk:)
Ezzzazzz!!!

Nagyon kellett már ez az egy pont, vasárnap kiszurkoljuk a győzelmet!!!

HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!!!
Bizom benne, hogy a Jesenice még lő gólt a 3. harmadban és nem zárkozik fel az Olimpija
1pont! Végre :) Vasárnap meg alázunk... :)
Szerintem a szlovénok békésen megosztoznak majd a 3ponton - 2:1 arányban a Zolimpijának..., de ne legyen igazam!
süti beállítások módosítása