HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Bérletrekord és közvetítésdömping

2008.11.05. 12:17 F. Kapus

Még nyolc EBEL-mérkőzés közvetítése várható, legalábbis a magyar televíziók ennyi Alba Volán-meccset már majdnem biztosan adnak majd. Az adat csak az alapszakaszra vonatkozik. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató tisztázza a helyzetet.

"Az már korábban biztos volt, hogy az M1 két hazai találkozónkat élőben közvetíti. Az első a december 14-ei Jesenice elleni rangadónk lesz. A Sportklub az eddigi tapasztalatok alapján további hat mérkőzés jogát foglalná le. Szerződést még nem írtunk alá, de jó úton járunk. Ezek keddi és pénteki fehérvári mecccsek, december közepétől. Sorrendben a 19-ei Vienna Capitals, a 23-ai Graz, a 30-ai Klagenfurt, a január 13-ei Jesenice, a 16-ai Olimpija Ljubljana és a 27-ei Graz elleniek. Közben a Premiere Tv is közvetíti egy hazai mérkőzésünket, november 16-án a Red Bull Salzburg ellenit."

Ocskay Gábortól a bérletértékesítések felől is érdeklődtünk. "Túl vagyunk az 1100. eladott bérleten, és azt gondolom, még jó néhányat fognak vásárolni híveink. Eddig is minden csúcsot megdöntöttünk, természetesen soha nem értékesítettünk még ilyen sokat. Köszönjük szurkolóink támogatását."

23 komment

Címkék: alba volán közvetítések

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én mindjárt veszek is még kettőt mert a régieket ellopták.
nezzek majd azert meg, hogy _kiknek_ adnak berletet. ne jarjunk ugy, mint a fociban....huliganoknak nincs helye a hokimeccseken!
szeretnek vegre ugy hokimeccsekre jarni, hogy mellettem ott ul a csaladom is.
Remek hír a vidékieknek a sok tv-s meccs!

Hajrá Alba!
A tv közvetítések ténye nagyon jó (lesz). Ez bevételt hozhat a csapatnak is és azok is láthatják ezeket az izgalmas meccseket akik messzebb élnek Fehérvártól s nem tudnak minden mecsre elmenni.
ja, töménytelen mennyiségű huligán van hokimeccseken és kisgyerekek vérét isszák. családdal semmiképp nem szabad kimenni. fehérváron meg... tragikus a helyzet.

most őszintén. az önhergelés, meg a pánikkeltés helyett nem lenne egyszerűbb megtapasztalni, hogy miről beszélünk? bérletes huligánhordák. bájos vízió.
eurocat, voltál te már a fehérvári jégcsarnokban?! Agyrém, amiről beszélsz. Nyugodtan hozd a gyereket, asszonyt, ez nem foci, ez jégkorong.
azért a focit se kell démonizálni. a huliganizmus meg egy szubkultúra, és a politikusok állításával ellentétben nem ölnek halomra embereket. de nyilván kényelmesebb évtizedeken keresztül otthon dühöngeni, hogy nem lehet semmilyen meccsre kimenni a gyilkos huligánok miatt, mint kimenni egy jó meccsre.

na, off vége.
"a huliganizmus meg egy szubkultúra"... azért ennyivel nem intézném el a dolgot, bár jégkorongrajongóként szerencsére nem érint a dolog...
Ja, én például jópár éve már a 12 éves fiammal járok meccsekre. A haverom meg annó a 3 éves kislányával, és az egész pereputtyával úgymint anyós, após, feleség, kutya-macska stb. jártunk ki szurkolni.
Kék fehérre volt mázolva az arcunk.
Mellettünk álltak az újvárosi hokifan-ok.
Soha semmi atrocitás nem volt.
Úgyhogy én sem értem eurocat beírását.
Rá kell hagyni, az ilyen azt se tudja miről beszél, csak ül otthon azt elhiszi a hülyeséget amit a tv-ben hall. Focimeccsen is simán el lehet különülni a "huligánoktól" átülsz egy másikszektorba azt csumi. Erről a vérivásról amugy hallottam, de állítólag csak a nullásat szeretik :D
Basszus! 0 Rh + a vércsoportom, ráadásul minden meccsen ott vagyok!!!!!
nem vagyok az a _hajde_ hokidrukker - inkabb csinalom helyette - de voltam mar UTE palyan kocsog drukkerek miatt telegazspezett csarnokban...errol ennyit.
...amugy nem ertem a zugolodas okat. pusztan megjegyeztem, hogy soha se kelljen tahok miatt a hoki elvezete helyett azon iparkodni, hogy lehetoseg szerint _elve_ megusszam a csaladdal a meccslatogatast. ez nem fehervarra, miskolcra, vagy barhova ertendo, hanem ugy altalaban.

mint emlitettem az a nehany kivetel erositi bennem ezt az aggodalmat.
És a Volánt lehet még támogatni a Fejér Megyei Prima dij szavazással is a www.fmh.hu oldalon.
Mindenkinek napi egy szavazat leadására van lehetősége.
eurocat, Fehérváron azt is majdnem meglincselik, aki üres műanyagpohárnak látszó tárggyal olyan mozdulatot tesz, mintha a játéktérre akarná dobni...természetesen itt sem zárható ki a balhé, de ha olyan meccset választasz, ahol kultúrált az ellenfél szurkolótábora is (pl összes EBEL-mérkőzés), nem lesz baj
egy mozaikszó: RBD
egyrész nem értem, hogy gondolod megoldani a szűrést, mi alapján zavarnál el valakit a pénztártól?
másrészt a meccs halála nem az, ha egy évben egyszer van egy kisebb botrány, hanem a nézők, a hangulat hiánya. ez persze szigorúan magánvélemény. "hogy lehetoseg szerint _elve_ megusszam a csaladdal a meccslatogatast"- ez egy gonosz provokatív csúsztatás, és azt a látszatot kelti, hogy veszélyes korngmeccsre járni. nem kell parázni, senki nem szokott meghalni. pofon szökőévente csattan (vagy akkor sem), és általában olyan kapja, aki akár adhatná is. felpofozott családok, hogyne.
Azt gondolom, hogy ha ez az értelmetlen eszmecsere ezen a ponton véget érne, az felettébb szerencsés lenne.

Egyrészt az Alba Volán jégkorongmeccsein remek hangulat, emlékezetes sportélmény vár minden látogatót, ahol senkinek nincs mitől félnie. A klub is és az EBEL vezetősége is elkötelezett a sportbaráti szurkolás mellett, és a vendégszurkolók is mindig szeretettel lettek fogadva. Rendkívül kártékony a klub számára ennek az ellenkezőjének a híresztelése, ezért ezt kéretik befejezni.

Másrészt az RBD-t sem kéne démonizálni, aki pedig mégis ezt teszi, az inkább nézze meg a 2006-os MK-döntőről készült DVD-t, hogy milyen szurkolás is volt ott...
eurocat, itt nem pesti barmokról van szó!
Az RBD(tagjai, merthogy az egész csoport szervezetten nem jár hokimeccsre) meg sajnos ritkán látogatja a meccseket, pedíg ők valami életet visznek a szurkolásba, ami amúgy elég impotens, és soha nem balhéznak hokimeccsen. Nem tudom ki hozta szóba őket a nemlétező balhék kapcsán, de az se kicsit barom.
Én. Hozzáteszem, nekem sincs semmi bajom velük, ámde könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy eurocat rájuk gondolhatott.
Amúgy pl újpestről azt a 20 :P szurkolót ismerjük, pacsi nektek; viszont mikor a fociszurkolók is lejöttek Újvárosba, egyből folyt is vér (szó szerint)
Egon, egészen pontosan hány éve is 12 éves a fiad ? :)
Bocs, csak viccelek
eurocat: Csak egy kis ízelítő a fehérvári vendégszeretetről:

bluebrothers.myip.hu/news.php?extend.59.2

Igazad van! Ettől valóban félteni kell a családod!
És ez nem csak az EBEL meccsekre értendő! Vannak nagyon kedves UTE szurkoló barátaink és a dunaújvárosi szurkolókkal is nagyon jó a kapcsolat.
Nem hiszem, hogy ezt tovább kellene forszírozni!
KCs: "a vendégszurkolók is mindig szeretettel lettek fogadva"
Na peeeeeersze! És az tán nem diszkrimináció, hogy a vendégszektorba sose tud csokit dobni az ördög a háló miatt?!? ;)
süti beállítások módosítása