HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Bonni, Byström és Martz nélkül

2008.10.28. 13:58 F. Kapus

Egyik sérült játékos sem épült fel a Linz elleni mérkőzésre az Alba Volán keretében. "Sőt, már az is biztos, hogy Innsbruckban sem játszanak", erről adott tájékoztatást Énekes Lajos edző a délelőtti tréninget követően.

"Nagyon szeretnénk nyerni, de ez így nehéz lesz. Három fontos játékosunkat kell nélkülöznünk. A csapat a keddi edzésen kicsit fáradtan mozgott, ez még a Klagenfurt elleni mérkőzés hatása. Estére biztosan jobb állapotban lesznek a játékosok, és az akarással nem lesz baj.

A bekkpárok így változatlanok maradnak a KAC ellenihez képest, és nem változik az első támadótrió felállása sem. Ahogy terveztük, Nagy Gergő jön fel Martz helyére a második sorba, Kovács és Couture mellé, míg a harmadikban Vaszjunyin, Benk és Sofron kap helyet. Fodor és Hegyi is játszani fog, a mérkőzés alakulásától függően, vagy kapnak egy centert maguk mellé, vagy feljátszanak valamelyik sorba."

Sérülés jókor nem jöhet, de most kiváltképp kellemetlen az időzítés. Két nagyon fontos mérkőzés vár a héten az Alba Volánra. A keddin remek egyéni mutatókkal rendelkező kiváló csatárok rohamozzák majd Szuper Levente kapuját.

Mindenesetre biztató, hogy a szezonnyitón idegenben győztük le a Linz csapatát. Érdemes visszanézni, hogyan.

63 komment

Címkék: alba volán ebel linz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ez szomorú!!!
De azért nyerünk, majd még jobban szurkolunk mint eddig, és akkor ismét nyerünk, mert jók vagyunk.
Hát ez szomorú!!!
De azért nyerünk, majd még jobban szurkolunk mint eddig, és akkor ismét nyerünk, mert jók vagyunk.
3 igen fontos láncszem hiányzik,ráadásul mind a 2.ik sorból, így az első soron még nagyobb teher lesz.Linzben a helyezés ellenére életveszélyes csatárok vannak.Nagyon oda kell ( ene ) figyelni a kiállításokra.
Egy biztos, a szurkolók megint ott lesznek. rajtunk nem fog múlni most sem!
Martz hiányát félek azért már megérzi a csapat.
De jó is lenne az a még Sator bácsi által kérvényezett center... Talán karácsonyi ajándéknak...
A sérülések is igazolják, hogy kell a megfelelő létszám. HAJRÁ VOLÁN!
Miért nincs tv-s közvetítés?

A Sportklub szerint nagyon jó volt a nézettség, a Volán is könnyebben jutna szponzorokhoz és nem utolsó sorban ezek a meccsek a sportág legjobb propagandái.

Vki tudja, hogy min múlik a folytatás?
Miért nincs tv-s közvetítés?

A Sportklub szerint nagyon jó volt a nézettség, a Volán is könnyebben jutna szponzorokhoz és nem utolsó sorban ezek a meccsek a sportág legjobb propagandái.

Vki tudja, hogy min múlik a folytatás?
barca9: Ha figyelmesen elolvastad a TV-s közvetítésről szóló cikket, láthattad hogy a Spot Klubnak egyéb kötelezettségei miatt nem áll módjában közvetíteni a meccseket, de december közepétől újabb 11 hazai mérkőzést láthatunk a képernyőn.
Szanee: azért te sem voltál elég figyelmes, mert egyelőre csak remény a további 11 meccs, olvasd el még egyszer, légy szíves.
Már megkötötték arról a 11 meccsről a szerződést? Utolsó olvasott infóm az volt, hogy opciójuk van rá, és szeretnék, de még nem volt végleges...

A mai meccsen szerintem kevesebb erőfeszítés, kevesebb 'szerencse' is elég lehet a győzelemhez, mint vasárnap, ennek ellenére abszolút háromesélyesnek tartom, és az esetleges 'csak' 1 pont miatt se lehet csalódott senki. 2 kör elteltével már tuti, hogy a 'vízválasztó' 50%-os teljesítmény felett vagyunk, ha úgy tetszik, a következő 2 meccs jutalomjáték, persze elkézelni se tudom, hogy a fiúk akár csak kicsit is kiengedjenek, nem olyan fából faragták őket. Rajtam és kis családomon tuti nem fog múlni (-:
Köszi F. Kapus! Igazad van! :-)
Én sem voltam elég figyelmes...
de reménykedni csak lehet! :-D
F.Kapus!
Lehetne vmi féle támogatás képpen egy szavazást kezdeményezni erről, hogy lássák a Sportklubnál is, hogy van igény a jégkorong közvetítésekre.
sziasztok,


nem tudjátok, hogy az EBEL meccsekre vehető 900 FT-os diákjegy hova szól? a csarnok mely részére? köszi szépen
Állóhely: a zsürifülke oldali hosszú lelátórész, ill. a kapuk mögött
balazs01!
Még egy kis kiegészítés a diákjegy 600ft, úgyhogy ha a 900ft mellé hozol még egy 50est akkor tudsz venni egy hotdogot is :)
Ja igen ahogy Turco0814 is írta, szinte mindenhova betudsz menni csak a vip-be nem.
Nagy bravúr lenne a mai győzelem, de Hetényi védéseivel még össze is jöhet! Sztem ma ő fog védeni!
Ma azért szerencsére nem kell magyar hoki nélkül meglenni: este hattól NZ Stars - HC Csíkszereda a Sport1-en
Kíváncsi lennék mennyi pluszköltséget jelentett volna lejönni Fehérvárra az EBEL-meccset adni, és mennyi plusznéző lett volna a készülékek előtt?

Nem hinném, hogy jobb reklámja a hokinak két műcsapat kongó lelátók előtti meccse, mint a Volán-Linz...
Szerintem azért a MOL ligát is kell adni. Az senkinek sem jó, ha a hátországot háttérbe szorítjuk és "felégetjük".
Szezon előtt kijelölte a Sporttv melyik 6 meccset fogják adni a MOL ligából. Nehogy már sokalja valaki ezt a 6 meccset.
KCs, tisztelet a 'rest of the world'-nek is plíz...egy Volán-szurkoló
Jágör: Levi kezd, nem a Zoli. Ezt a csapattól tudom.
A "hazai" pályát jól megfújják a Linznek, már a 3. percben kettős emberelőnyben voltak. Kíváncsi leszek mi lesz...
Az első két harmad alatt Levi 25, a linzi Westlund csak 11 lövést kapott. Még szerencse hogy Sofi betalált a 29. percben, így egyenlőre vezetünk, de nehéz utolsó harmad elé nézünk.
hol lehet követni? nálam az EBEL honlapja behalt :(
Most éppen megint jó, látom, hogy -5perc és egy Linzi 2 percet pihen. Hajrá!
A blog jobb oldalán, fent, van link a liveticker oldalra.
rohadt élet, utsó másodpercben gól és hoszabítás :(
Ebel honlapja mindíg túlterhelt, mikor meccsek vannak, eishockey.at viszont tökéletesen működik, és az eredményekre kattintva ugyanazt a részletes leírást kapjuk itt is.

Most egyenlített a Linz, előnyből. Állítólag óriási bunyó volt, cserepadokon is verték egymást, a Volánt hozták ki belőle a bírók vesztesnek(megint), 1 másodperc lett volna a meccs végéig.
ehh...ezt hogy sikerült összehozni ?
Haverom szerint így volt, az eishockey.at szerint meg egyenlő létszám. Haveromnak jobban hiszek.
Verlängerung beendet. Bűntetők jönnek.
RBS-OLL 3:4 hosszabítás után. Ez valami csoda. Megtáltosodott az Olimpija...
ill. bűntetők voltak ott is, most látom
Ez iszonyú, 59:59-nél gólt kapni...
solarys, ha haveromnak igaza volt, akkor hátrányban voltunk, méghozzá egy nagyon nagy verekedés után. ilyen helyzetben azért nem egyszerű a meccs vége...
Úgy látom tőlünk Couture kapott 5+20 percet, Nagy Gergő 2+2, a Linziek hasonlóat. A livticker szerint egyenlő létszám volt, de lehet hogy nem pontosak az infóik. Én pusztán csak bosszús vagyok.
Nyeeertüüünk!!!!!!!!!!!!!!4
Palkó góljával nyertünk a bütetőknél! 2-1 Hurrá! Gratulálok!
Alba Volan Szekesfehervar - EHC LIWEST Linz
2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0)
Nem tudom, a liveticker néha szar... Az az ember meg ott volt, és kifejezetten arra hívta fel a figyelmemet, hogy megint igazságtalanul kerültünk hátrányba.
Huh, KOPP (leesett a nagy kő:)
Fájdalmas lett volna egy utolsó másodpercben kapott góllal kikapni, szerencsére nem így történt :)
Várjuk majd a helyzetjelentést a helyszínen jelenlévőktől, mi is történt az utolsó percben!
Én most kicsit örülök, hogy nem adta a tv, mert azt hiszem engem elvitt volna a szélütés 59:59nél, de egy pár berendezési tárgy biztos bánta volna:D.

Örülök, hogy a büntiknél a jelek szerint javítottak a fiúk, de ha a Linz év végén 1 ponttal végez előttünk....
Úgy látszik itthon a drámai meccsek jönnek: ugye a Bécs elleni, most meg ez! Hajrá Volán, végre megint büntetőkkel, Szuper meg kb 97%-ot védhetett
A bajnokság első három helyezettje kikapott!
Miért volt a 20 perces kiállítás ?
a bunyó miatt gondolom...:D
albertinho, a Salzburg csak bűntetőkkel kapott ki, tehát egy pontot szerzett, és a negyedik Vienna nyert. Az ötödik helyről biztos el fogunk mozdulni, csak kérdés, hogy az egy ponttal mögöttünk álló VSV előz meg, vagy a 2 ponttal előttünk álló RBS és Vienna mögé zárkózunk fel. Olyan érzésem van, hogy nem maradunk sokáig az 5. helyen már.
Kapura lövési arány: 6-13, 5-12, 3-16, 0-2 a Linznek... Nem sokszor nyertünk a kapuralövési "versenyben", de ez minden eddigit alulmúl (ha igaz...) Csoda, hogy ezzel egyáltalán a tabella közepén vagyunk...:(
Egyébként maradtunk az 5. helyen.
A liveticker szerint Levi 43 lővést kapott és 98% fogott. Viszont bosszantó hogy Westlund kapujára csak 14 lővést küldtünk.
Vincenzo90, köszönöm a pontosítást, akkor ennek megfelelően módosítom a hevenyészett "kézi" tabellámat. A Volán maradt az ötödik...
Ha jól számolgatok. :-)
Lényeg ,hogy győztünk akármilyen körülmények között is történt. Persze ilyen kapuralövési arány mellett ez szinte csoda.
Hajrá Volán!
Minden jó, ha jó a vége. kár az egy pontért, de asszem, hogy ilyen kapuralövési aránynál nem kell telhetetlennek lenni :)
1 HKJ 24
2 RBS 23
3 VIC 23
4 KAC 22
5 AVS 21
6 VSV 20
7 EHL 17
8 G99 14
9 HCI 11
10 OLL 11

igen, maradtunk ötödik :D amúgy én is készítettem "kézitabellát" megnézem a régit, és hozzáirogatom a meccseredmények alapján a pontokat. :D érdekes pl, hogy az olimpija beérte az Innsbruckot, és 11 ponttal áll mindkettő. Szezon elején még úgy nézett ki az Innsbruck lehet az év egyik legerősebb csapata, sőt vezette is a tabellát, és nagy arányú győzelmeket aratott, aztán most hol tartanak(kikaptak a szintén nem túl erős Graztól 7:2-re). A tavalyi ezüstérmes Olimpija bénázásán sem tudom túltenni magam.
nekem is ue. a tabella jött ki :D de érdekes... :D
Maradtunk az 5. helyen, viszont a mai eredmények után nagyon sűrű az élmezőny. A Jesenice az első 24 ponttal, viszont jön mögöttünk a 6. helyen a Villach 20 ponttal.
Szerintem nagyon jó ez a pontozási rendszer, elég egy 2-3 meccses rossz széria és az élmezőnyből hirtelen a végén találja magát az adott csapat. Szóval izgalmas bajnokság az EBEL.
Szuper Levi - Linz 2-1

Levi parádézott, a többieket inkább hagyjuk... Szerencsére a Linz is nagyon indiszponált volt, a Salzburgtól legalább hetet kaptunk volna ezzel a teljesítménnyel.

Javítsatok ki, ha tévedek, de a Linz gólja erősen kis les gyanús szituációban született...

A kiállítások a végén egy egészséges bunyó miatt voltak. 18:05-nél pattant ki a cserepadnál. Tolongás, aztán Couture (ki más...) tépett meg elég rendesen egy labancot, mind a ketten mentek zuhanyozni. Utána még bent a cserepadon (!) volt valami azt nem lehetett túl jól látni, arra még kiszórtak pár embert innen is, onnan is, de a bírók a végén addig matekoztak, míg kihozták, hogy a Linz van előnyben.
Az első sorozat büntető kimaradt, aztán Palkó beverte a negyediket, a labanc meg kihagyta.

Elegem van a hollywoodi forgatókönyvekből!!!!
Én is vezetk "kézitabellát", de merő kíváncsiságból egyszerre kettőt: megnézem, mi lenne, ha a 3-2-1-0 pontozási rendszer működne. Ez:
1 RBS 33
2 HKJ 33
3 VIC 31
4 KAC 30
5 VSV 28
6 AVS 28
7 EHL 23
8 G99 19
9 HCI 15
10 OLL 15
A linzi gólnál már egyenlő volt a létszám, mert az osztrákoktól is kiszórtak egyet 59.11-nél. Illetve a linziek mégis többen voltak, mert lehozták a kapust. Előtte egy perccel üres kapura bénáztunk:( De minden jó, ha jó a vége!
Köszi a válaszokat, Turco, Dave!
süti beállítások módosítása