HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újpesten lesz otthon a Ferencváros

2008.10.08. 09:26 F. Kapus

Pénteken elmarad a Ferencváros–Alba Volán Mol Liga-mérkőzés, vasárnap pedig Pesterzsébet helyett Újpesten játsszák le az Ferencváros–Újpest találkozót. A zöld-fehér csapat feladja a pályaválasztói jogot. Tovább után jönnek az okok.

Először is Lévai Józseftől, a magyar jégkorongszövetség (MJSZ) versenybíróságának elnökétől kértünk tájékoztatást. "Az FTC pénteki meccse elmarad. A csapat vezetése halasztást kért. Elfogadható magyarázat hiányában az MJSZ indoklás nélküli mérkőzéshalasztásért húszezer forintos eljárási díj megfizetését írta elő a Ferencvárosi TC számára. Mint jelezték, az olimpiai selejtező alatt, novemberben kívánják pótolni az Alba Volán elleni mérkőzést. Más a helyzet a vasárnapi találkozóval. Az Újpest elleni mérkőzésüknek csak a helyszíne változott, az FTC a Megyeri úton fogadja ellenfelét."

Ezek után Al-Daadu Muhannedet, az FTC nemrég megválasztott szakosztály-vezetőjét hívtuk fel. "Azért nem játszunk ezen a héten Pesterzsébeten, mert nem szeretnénk, hogy a Ferencváros nevét tovább sározzák egyesek. Nem kívánjuk szítani a konfliktust a pesterzsébeti csarnokban szereplő más csapatokkal. A helyzetet át kell gondolni, emiatt a vasárnapi mérkőzés pályaválasztói jogáról is lemondtunk."

Információink szerint a helyzet megoldásáról csütörtöktől tárgyalnak az érdekelt felek.

38 komment

Címkék: ftc mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eddig csak csendes olvasgatója voltam az új "elnőkúr" nyilatkozatainak, de ez a pofátlanság teteje. Nem kívánják szítani..., még a végén kiderül, hogy mindenki aljas és ők a szegény áldozatók.
Aki naponta megfordul az erzsébeti jégcsarnokban, mint én az tudja, hogy miért akadtam ennyire ki...
borsz: aki meg nem, annak igazán írhatnál pár szót az okokról...
tényleg, borsz, ha tudsz valami többet ennél az elnöki porhintésnél, avass bele mindnyájunkat lécci. ez most elsőre nekem ugyanolyan szarakodás, mint anno Káposztáson. jön majd megint a jó öreg Kisstadion? nagyon tele van a facipőm ezzel az örökös töketlenkedéssel, ami a Fradinál folyik.
Ha állambácsi segítene csinálni a Fradinak is egy jégpályát, mint egy két másik csapatnak, akkor nem lenne sz.rakodás.
Egyre több a csapat, főleg utánpótlás nevelő, ami nagyon jó, de kellenének a pályák.
A kistadion befedéséről szóló vicc orgánumot most hanyagoljuk. Ezt évről évre bedobják, mint az új focistadiont a fociválogatottnak gumicsontot.
Spiler István mondta jól tegnap. Kiváncsi melyik lesz kész előbb, a 4-es metro, vagy a Kisstadion befedése. Én bővíteném a listát az új MLSZ stadionnal is.
Na, a mellébeszélés már megy az új elnöknek is...
Ha esetleg olvastátok a "Tisztességgel végigjátsszuk a szezont" írás kommentjeit, volt egy hozzászólás (amit már töröltek)lehet, hogy sokan úgy gondolták, hogy az igazság elferdítése pedig az utolsó betűig igaz volt verőlegényekkel, szülők piszkálásával együtt.
Én edig se írtam rosszat, most se kívánok ennél többet hozzáfűzni.

A kommenteket nem igazságtartalmuk alapján töröljük, hanem általában azért mert becsületet sértenek, trágárok, vagy méltatlan vitákat szítanak. Konkrétan ezt az első ok miatt. Általában véve megértjük az indulatokat, de meg lehet mindent úgy is fogalmazni, hogy az ne gázoljon a másikba és a kiskorúak is olvashassák. Hajrá.

Én is olvastam az ominózus hozzászólást .Szerintem tényszerű volt és korrekt. Én sem értem miért törölték,de mindegy már
F.Kapus: az nem megoldható, hogy a név, hely, időpont helyettesítésével az írás fantomizálható? Mivel a gondolat szabad, így mindenki azt helyettesít be, amit akar... pl. Gipsz Jakabot a név helyére...

Szerintem a fórumok épp így működnek,ez a céljuk,hogy valaki leírja véleményét és szerintem az a beírás nem volt olyan durva,volt itt annál „szebb” is ,nem is értem...
Hihetetlen! Nem egyszerű ez a muhamed ali.
Te Kispufi!

Ha annyira tele a hócipőd, akkor miért nem mész oda segíteni, vagy csak egyszerűen szétcsapni???
szerinted egy mezei szurkolónak van ilyenre lehetősége? főleg, ha át se látható folyamatok ezek?
Valaki felvilágosíthatna, hogy mi a hír háttere.
Na akkor, bemásolom ide is, kiveszem azt az egy- igaz-mondatot.


A kis srác a Gepárdoknál kezdte,aztán mivel az nem tetszett, elmentek a Stars-ba.Rövid idő a MAC-nál, de valahogy Erzsébetre sodródtak.Itt lett igazolt játékos a kicsi, itt tanították meg korcsolyázni a másikat is.Aztán Kaposváron egy MINI forduló alkalmával az elnök "úr" összeverekedett a Titánok másodedzőjével.Az eredmény:a szárnyaikat bontogató Farkasoka hónapokra eltiltották.Eközben hősünk úgy kitanulta a mesterséget, hogy elkezdett beleszólni a volt válogatott szakmai stáb munkájába.(A fordulót az örszobán izgulta végig).Azaz, csak akart.A végeredmény:Nyomás vissza a Starshoz.

Innen az események új fordulatot vettek.
Mivel Maslov Úrnak valahogy nem fért bele az elképzelésébe -amúgy lelkes első éves mini korú fiúcska-a szlovákiában vitézkedő EK csapatánál, hát alapított neki egy un. FHA-t.Szólt a Gágyornak, hogy edzhetnek nála a Strarsos gyerekek ( ex Lobogó), csak aztán Neki felejtettek el szólni, hogy jöjjön edzést tartani.Aztán elkezdte csábítgatni a gyerekeket 0 ft tagdíjjal.Most már azért is fizetnek, hogy az öltözőbe leülhessenek.
Sajnos a kényszer helyzetben lévő Skorpiókat is megtalálta,(szegényeknek csak veresen van nyitott jegük, -pedig egy nagyon rendes csapat-) de reméljük Gyuri bácsi okos lesz, és nem hagyja lenyúlni évek munkáját.

Tisztesség.
Hogy merészeli valaki kiejteni a száján ezt a szót, miközben megbecsült élsportolókra küld verőlegényeket, és közben manipulálja és provokálja a MAGYAR szülőket Erzsébeten.
A jégidőt nem tudta lenyúlni.Azoknak hisznek, akik már bizonyították,és akiknek a szavának hitele van.
Kalandorvágy, szent háború ami ezt az embert hajtja,élteti.Sok pénzébe került, de lehet, hogy neki megérte.A Fradinak ( beleértve a felnőteket is )így legalább nincs tartozása.Balek.
Nem ragaszkodni a székhez:Megelőzte a sorsát,majd veri a fejét a falba.
Tisztesség.
Az FHA ( szegény gyerekek) nem tudja tisztességgel lejátszani a bajnoki mérkőzését.Nincs orvos egy Kölyök meccsen???Nincs egy épkézláb jegyzőkönyv, nincs segítség a lelkes zsűri szülőknek!
Hitegetés, provokáció,manipuláció,törvénysértés.
Nekem nem ezek a szavak jutnak eszembe,ha kiejtem e nemes szót.Tisztesség.
Nem egy sértődött szülő mondta el mindezt, ha valakit érdekel, kérdezzen utána akár csak részleteiben az érintettektől, vagy a MJSZ-ben.
Ha az illetékesek nem figyelnek oda, és nem vetnek végett ennek az ámokfutásnak, akkor "tisztességessen" tönkre teheti több száz gyermek és lelkes szülő, megbecsült és TISZTESSÉGES szakemberek, évek munkáját.
Figyeljünk hát oda Ez is "A"csoport."

Továbbá.

Újpest:Nagyobb csarnok, "ingyen jég", >több bevétel, és így még a másik ( farkasok ) csapatot is lehet mocskolni.
Csakhogy azt felejti el az "elnök úr ", hogy már papíron aláírták a megeggyezést hetekkel korábban.
Érdekes, hogy a másik csapat még a saját jégidőröl is lemondott, mert az igazi ZÖLD csapavezető nem akart betartani a volt csapatának.Erre az volt a "tisztességes" válasz, hogy a szülőket 19 órakkor ki ( személyessen is)akarta zavartatni az"elnök úr" a csarnokból, mert 20 órától meccs volt.A gyerekek meg 19.20-ig a jégen voltak FIZETŐS jégen T. "elnök úr"
Tisztesség????
Hát ezt kár volt megismételni.:-(
Nem védve senkit, de legyen itt:
Elég sok mérkőzés marad el orvos hiánya miatt. Erről nem hiszem, hogy az új főnök tehet. Jó tanulópénz.
Legjobb tudásom szerint, az FTC úgy játszhat az Erzsébeti csarnokban, hogy a teljes bevétel a csarnoké. Ez kb. fedezi a rendezési költségeket.
Felirat hirdeti a csarnokban, hogy semmilyen belépő nem érvényes a mérkőzésekre. A Fradi játékosok hozzátartozói is megveszik a jegyet....
Ennek érvényesítése persze okozhat gondot, de egy kis akarattal megoldható a kérdés. Semmiképpen nem puffogással.
Tillasz!

Nem írtam arról, hogy belépőt kell-e venni....
(Persze,a moziba is kell, ez nem kérdés)Nem az orvos a lényeg...Rosszul tudod,bonyolult a helyzet a sok tartozás miatt.
Igazad van.Nem puffogni kell SENKINEK ( ez mindenkire vonatkozik!!!! ) csak hagyni egymást szépen nyugodtan dolgozni.
És akkor minden rendben lesz.

Hajrá Magyar jégkorong!
adsi!

Én az egészből egyet nem értek (illetve az egészet, de ez nem ide tartozik, nem is az én asztalom).

19.20-ig volt valamikor (gondolom egy meccs előtt) fizetett jég. 20.00-ra volt kiírva a kezdés valószínűleg (mivel hétköznap volt). 19.20-kor lejön a csapat, jégkészítés, negyed óra, bemelegítés 20 perc, majd újabb jégkészítés. Ez így kijön 20.10-re, és nem a kiírt 20.00-ra. Itt ki hibázott???
icehockey.hu/index.php?pg=menu_144
14-es, 24-es számú mérkőzésre hívom fel figyelmedet.
1. kérdés: Kétszer már sikerült. Harmadszor miért nem?
2. kérdés: mi történik ha 20.00 helyett 20.10-kor kezdődik a meccs? Fehérváron is késik 5-6 percet az EBEL-kezdés néha.
Előrebocsátom, érintett vagyok kisfiam révén valamelyest a történetben, de elfogult nem, remélem, ez az eddigiekből is kiderült. A vita nem érdekel, csak az, hogy mindkét csapat számára jó megoldás szülessen. Ha ezen a tíz percen múlik, nem lehet akadálya.
F.Kapus utolsó két mondatában van a lényeg, ott a pont...
Az első kommentem csak bemutatta,-és mivel az előző kommentekben utalás volt rá-az "elnök urat".
Nagyon remélem, hogy nem valósul meg ama mesterkedése, hogy hivatalossan is átvegye a hatalmat az erzsébeti csarnok felett, mert az csak az ő érdekeit szolgálná.Remélem, hogy az Önkormányzat tanul az egerszegi példából, méghogyha ez a FRADI név mögé is van bújtatva.Megfér ott sok csapat, csak békén kell egymást hagyni,és tisztességgel, alázattal dolgozni és nevelni a gyerekeket.

Velhidus, ha érdekelnek részletek hogy megértsd,folyt. priv.

Részemről nincs mit tovább mondanom....
Nem tudom, de úgy érzem, hogy ebből az ügyből botrány lesz. :(
Nem kell egyből farkast kiáltani :)
Ő is benne van? A Farkas "Caja"? :))) -akit hála öröjre eltiltottak az ominózus FTC-Dunaújváros BS-beli döntőn.
Helyreigazítás:
-akit hála örökre eltiltottak az ominózus FTC-Dunaújváros BS-beli döntőn csinált miatt-
Sorry!
:)
És Farkas szánalmas produkciója semmi a Géczi- Szajlai újpesti tömegbunyóhoz vagy a Szatmári testvérek vs. FTC Kisstadionbeli veréshez képest:-)))
Hajrá Fradi!!!
Szajlás a 90-es évek elején a házunkban lakott, a közel 50 szomszéddal egyetemben. :))) Sejtem! ÉN a Miletics-bunyókról hallottam.
De lapozzunk!
Hoppá! Nem is 90-es évek. :)))
Előbb! -remélem nem orrol meg rám- :)))
A lényeg az, hogy egy magyar csapat ne legyen az enyészeté!
Felőlem lehet Dragó , Farkasok, csak FEDETT JÉGPÁLYA és /legalább 1000-1200/ KÖZÖNSÉG legyen bajnokin! Nagy kérés ez? Igen! :(

Ha jól emlékszem 1991-ben történt a Géczi- Szajlai affér. 3-1-es Fradi vezetésnél holtidőben Szajlai elkorizott Géczi mellett, aki bottal egyszerűen leütötte. Erre iszonyatos tömegverekedés lett, pont a vendég tábor előtt, akik természetesen beszálltak az adok kapokba. Géczit saját botjával ütötték, még Füzesit lefújták a "magyar plexin" keresztül. Még az az Alexandrov is bekapcsolódott a bunyóba, aki büntetés miatt csak tartaléknak lett nevezve és addig nem is volt egyetlen "shift"-je sem. A botrány után a meccs félbeszakadt, mert egyszerűen elfogyott az Újpest.
A bajnokság végén pedig visszavette az FTC a bajnoki címet a Kercsó féle orosz Lehel-től.
De szép isők is voltak azok!!!
Eszmantovics polgártárs ébredj fel!
2008 október 08.-a van. És jó idő, és másról szól a cikk.
Akkor azt hiszem én vagyok az old spieler, hogy már 16 évesen az agyonszakadt Megyeri úti jégpályán három zokniban szurkoltam a zöldeknek...
Én úgy érzem, hogy a lényegtől távolodtunk el.
Amúgy...az emlékek...
A kérdésem az, hogy a jégkorong első osztályában, miért nem lehet rendet teremteni október elején?

Azokban az időkben -megsúgom- rokonok verekedtek fradi-újpest.
Sőt! Kb. 15 éven keresztül ütötték egymást, hogy valami cirkusz legyen. De, ez tényleg már a múlt idők jege! :)
A lényeg amit ssenki nem mond,hogy a .... összeveszett a ...... csapat edzőjével és ezek után megalapították a FHA és most nem férnek meg egy helyen sőt...... talán el akarja nyomni a másik...... klubbot :)
Pakk!
Talált!
A nagyobb baj az, hogy közösen süllyedünk a semmibe,
tönkretéve sok-sok gyerek sportját.
Nem csak erzsébeten probléma az utánpótlás helyzete,de tény,hogy ott az erő pozíciójából próbálják megoldani.De szerintem az sem sokkal jobb,hogy a közel 200 gyerekkel foglalkozó MAC-nak Nov-1-től nem lehet bemenni a gyakorló jégcsarnokba,ahová 2010-ig szerződésük van.Helyette kap egy ponyvát a kisstadion ami 1-1 hónappal meghosszabíthatja a szezont.Tehát esetleg okt1-márc31-ig talán ápr közepéig lehet jégen a csapat.máj.-okt között kosarazzanak?
Adsi /kór/ történeti leírása nagyon is visszafogott volt. Nem is említette a "világhírű mesteredző" drogos ügyleteit és egyéb a Fradi 3 E betűje jegyében elkövetett egyéb ténykedéseit.
Nagyon jó lenne egy igazi FRADI, de ez a mostani vergődés szánalmas és ártalmas.
süti beállítások módosítása