HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Bajnokot vert az Alba Volán

2008.09.21. 20:18 D. Gromov

3-2-re legyőzte a Red Bull Salzburgot az Alba Volán. A néhány perccel ezelőtt véget ért meccs első két gólját a székesfehérváriak szerezték; az elsőt Nathan Martz vállalta, a másodikat Fodor Szabolcs (Martz és a most visszatért Benk András asszisztált). Helyszíni embereink szerint a harmadik harmad elején fáradni látszottak a hazaiak, feltámadt az ellen, az 54. percre egyenlítettek. De nem összeomlás jött, hanem feltámadás, Palkovics Krisztián 59:58-nál beütötte a győztes találatot. Bővebben később.

59 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratula a Volánnak, ez fantasztikus!
Csicsó bá megint nagyot kavart a paklin...
Márcsak a TV-s közvetítések kellenének, ha már így mén a szekér.. Amúgy gratula Benknek a visszatéréshez és a ponthoz! Martz és Kovács, valamint Fodor is dícséretet érdemel. Pakovics, a szokásos gólvágó, Szuper pedig nevéhez méltóan véd továbbra is:DDDD Hajrá Volán!
Gratula, ez tényleg hihetetlen, főleg ez az 59:58-as Palkó gól, le a kalappal!
De durva, 2 másodpercel a vége előtt !
Nagy-nagy grat, kár, hogy TV-ben nem lehet követni az eseményeket.
Hohóóó, 2.-ik győzelem, grat a srácoknak!
Ezer Gratula a fiúknak!!!!
Csak titokban mertük remélni ezt a GYŐZELMET!!
De meg van!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Volán!!
Ez gyönyörű! Gratulálok a csapatnak!
majdnem kimentem, aztán mégsem. DE HÜLYE VAGYOK, ISTENEM... :-)))
A Fehérvár TV-ről feltenné vki??? Asszem sokunk kérését tolmácsolnám
emberek, jól van dolga a mostani - magyar hokiszurkolónak!
Csodálatos eredmény! Nagy gratuláció a srácoknak!!!
Végig komoly küzdelem volt, mindkét oldalon rengeteg ziccerrel. Teljesen egyenrangú volt a Volán a bajnokkal! Idén nagyon izmos a fehérvári csapat! Nincs kilógó ember, egység van és lendület. Ungarishe kullancs wirtshaft! ;)
Hatalmas eredmény!!! A tavalyi bajnokot (akik lealázták ezelőtt az Olimpija-t) megverni a vége előtt 2 mp-el ütött Palko góllal! Le a kalappal srácok. :)
Tényleg megérdemelné a csapat a TV közvetítést. (meg mi is)
Légyszi F.Kapus rakjatok fel videokat az előző meccsről és erről is. :D
Pls
egyenlőre örüljünk, hogy lesz Mol liga, olimpiai selejtező, VB, és magyar bajnoki is a TV-ben...

www.sport1tv.hu/index.php?apps=magyar&q=J%C9GKORONG
Én veszem a TV-ből.
lehet jelentkezni rá...
Ezzel az utolsó másodperces góllal végképp levedlették a "magyar csapat szindrómát", hogy biztos vezetésről az uccsó percben veszítjük el a meccset!!!
Hatalmas gratula!!!!!!
Mekkorát robbanhatott a csarnok 59:58-nál :)
Gratula a Volánnak!
Licsimi: Hogyan és hol? DVD, video, esetleg torrent? Pízér??? :DDDDDDDD
DVD
Általában oda szoktam adni hozzáértőnek, mint pl. Lezli és rakja a torrentre. Én azt sajna nem tudom...
Nem pízér! :D
Húúú e jóóó! Én is jelentkeznék erre. Hogyan tudjuk megoldani? :))
nAgyon jó meccs volt és tényleg robbant a csarnok...
Engem is érdekelne a felvétel :D
Csodálatos, amit a volán csinál idén! még két légiós és kivan a négy sor, akkor beteljesítik palkóék az idény előtti osztrák jóslatot és ők lesznek a meglepetéscsapat!
HAJRÁ VOLÁN!
én is szeretném látni!!!:)
Az uccsó perceket videomegosztóra pls!!:))
A valaha játszott legjobb Volán... Kis hazánkban sajnos a legtöbb ember semmi gyanúsat nem hisz el elsőre, mert itt alapból kételkedni kell a túléléshez, de azért jó látni, hogy vannak kijelentések, amelyeket nem csak úgy elpuffogtatnak a nézők/szurkolók kedvéért/megtévesztéséért. Én már a tavalyi szezon végén megírtam, hogy Sator mester a legjobb edző, aki magyar csapatnál dolgozott - akkor kaptam is a fejemre a Cortina fanatikusoktól, hogy hogy képzelek ilyet.
Azt hiszem, mára a vitás kérdések eldőltek: ezek srácok annyit tanultak Sator mester alatt, hogy azt leírni sem lehet. A sok apróság csak annak szembetűnő, aki évek óta követi a Volán meccseket.
Palkó fonákkal gólt üt? (egy edzőmeccs után már másodszor?) Másfél perc alatt K.O. a tavalyi bajnoknak, majd amikor feljönnek 2-2-re, elkezdünk HAJTANI a győzelemért? Emberek, hát mi van itt! Ezek óriási dolgok, kérem!!!

Ez nem csak, hogy több, mint a tavalyi Volán, ez már egy új, magasabb szinten játszó Volán!
Kis szerencsével egy elképesztő szezon elé nézhetünk, amibe borzongás nélkül belegondolni sem lehet - tudniillik, hogy egy meccsen sem kell attól félni, öt vagy hét lesz a vége, mint tavaly, hanem azon lehet izgulni, hogy sikerül-e az újabb bravúr...

Szuper Levi azt nyilatkozta a Volán honlapon, hogy szeretnék méltóképpen képviselni az országot ebben a külföldi bajnokságban. Azt hiszem, nem túlzás azt állítani, hogy ilyen hozzáállással (és ilyen bravúrokkal, mint ez a két meccs) ez vita nélkül meglesz. A fene gondolta volna, hogy az A csoportba jutás elképesztő meglepetése után újabb fokozás jöhet, hogy ezek a srácok újabb strigulát tesznek a magyar jégkorong respectje mellett!
kicsit offtopic, most látom, hogy a Dúnaújváros 5:1-gyel hazazavarta a Csíkszeredát! Talán ez nagyobb meglepetés, mint amit a Volán csinált.
Szerencsére láttam ma a meccset és nem hittem a szememnek.6-7 éve járok Volán meccsekre,nem vagyok fanatics csak szeretem a jó hokit. Ma ez elképesztő volt.Engem a Milámo Vipers meccsre emlékeztetett egy kicsit.Így feltámadni a végére ez HIHETETLEN... volt eddig!!!
Ilyenkor dekurvajó fehérvárinak lenni! :D
NYT!
Egyetértek veled! :D
Nagyon jó meccs volt, nemis tudom mikor voltak ilyen sokan meccsen.
Csak így tovább srácok
HAJRÁ VOLÁN!!!!
Elsőnek is gratulálok! Tényleg elképesztő teljesítmény! Ha meg lesz egy torrent, arra én is igényt tartanék! köszönet
Nagyon érdekelne engem is az a bizonyos felvétel Licsimi !

Ha tényleg ilyen fantasztikus hatással van Sator a játékosokra, akkor ebből az A-csoportos vb-re is nem keveset profitálhatnak a (magyar) Volán-játékosok.
Ó még mindig csudajó a tabellára nézni:) és most nem csak egy sor lőtte a gólokat! Martz úgy látszik jó igazolás volt. Ez csak a válogatott mániám miatt érdekel, de figyelte valaki hogy tolja Kóger a második sorban?
Gratula!! Szép volt fiúk!

Már csak az a kérdés, ez miért nem láthattuk a TV-ben??
Én is elmentem a Fehérvárra, s nagyon megérte. Nagyszerű meccset játszott a CSAPAT a Salzburggal, végig nagy csata folyt a pályán. Nagyon együtt van a Volán, hajtanak, küzdenek minden korongért. Sok helyzetünk kimaradt, lőttünk óriási felsővasat 3. harmadban (2-1-nél), s a végén mikor már szinte mindenki elkönyvelte a döntetlent, Palkó 2mp-el a vége előtt beemelte a korongot.
Egyetértek Raonnal, a tavalyi játékukhoz képest nagyon sokat javultak a fiúk, mostmár ugyanolyan sebességgel játszanak mint az ellenfél, gyorsak, letámadnak, ötletesek. Egy apró észrevétel, Szuper Levi spkszor megy ki a korongért, néha talán feleslegesen is, a második gólt is ilyen szitu után kaptuk. Igaz a védők is elbambultak.
A gólokat most adta le az M1 sporthíradó, jó volt újra nézni a találatokat.
Gratulálok a fiúknak, fantasztikus kezdés ez a 2 győzelem, reméljük a hasonlóan eredményes folytatást.
Nagy-nagy gratula a Volannak ujpestrol is!
Kalaplengetés, meg minden. Tisztes vereségre számítottam, erre fel....

Ha ütős lesz a negyedik sor, reszkethetnek a labancok :D

De jó lenne látni a meccset, még utólag is.
Én még mindig eufórikus állapotban vagyok. Rohadt jó meccs volt!!! Háát nem fantasztikus?!!! Kész... áááááááááááááá
SZÉP VOLT FIUK SZÉP VOLT FIUK SZÉP VOLT PALKOÓ!!
Szerencsés emberek vagytok ti fehérvári szurkolók,hogy ilyen nagyszerű csapat játékában gyönyörködhettek újra és újra.Most sem tudom elhinni hogy még mindig nincs tv közvetítés a Volán meccseiről.Ilyen csapatot évi 4-szer 5-ször megnézni rettenetesen kevés.De ezek az eredmények kárpótolnak mindenért.Hatalmas Gratula!
Gratulálok a Volánnak, nem hittem volna! Meg lesz a PO? :)
de szép volt az utolsó gól:)
köszi az összefoglalót!

Főbb hireink:)

21.09.2008, 20.37 Uhr - Erste Bank EHL
Volan gelingt zweite Sensation, Innsbruck feiert 2. Sieg

Eishockey-Meister Salzburg verliert in der 2. Runde der EBEL überraschen 2:3 bei Alba Volan aus Ungarn.

Nächste Sensation in der Erste Bank Eishockey Liga durch Alba Volan. Das ungarische Team schlägt in der 2. Runde Meister Red Bull Salzburg überraschend 3:2 (0:0,2:0,1:2). Der entscheidende Treffer durch Palkovics fällt erst 2 Sekunden vor der Schluss-Sirene ....ENNYI! De szeretném még párszor idén ezt olvasni:)

Török Laci örökzöldje ugrik be elsőként: "ilyen nincs és mégis van!"
Igaza van a vezérkarnak, ez már egy másik brigád a tavalyihoz képest!
Kezdjük hátulról, Levente szuper formában van és biztonságot kölcsönöz a többieknek, egyszer hibázott a második gól előtt feleslegesen korizott hátra a kapu mögé. A 94%-os védési hatékonyság mindennél többet mond a teljesítményéről.
A három légiós bekk telitalálat, miként elől Martz is remek.
Mégis a legkellemesebb meglepetés a fiatalok játéka, öröm volt nézni amit Sofron, Hegyi, és Nagy művelt!
Remekül védekezett a csapat, és szavuk sem lehetett volna a vendégeknek, ha a gyors kontrákból berámolnak még hármat, ha csak a ziccereket nézzük!
Ted bácsi nagy mágus, a srácok mennek mint a távirat végig és míg tavaly 2mp-cel a vége előtt elbukták a derbit, (a Graz ellen) most megnyerték.
Palkó megérdemelte a gólt, hatalmasat küzdött végig, akárcsak a többiek.
Szóval most örüljünk emberek, de akkor se forduljunk el a csapattól ha jönnek a hullámvölgyek, mert nem lesz ez mindig így.
Ja és minél előbb kellene érkezni a beharangozott két gólvágónak, mert három sorral ez hosszú távon nem megy.
KÖSZÖNET A CSAPATNAK A VARÁZSLATOS ESTÉÉRT!!!
Ted Sator = GIANT ! Amióta a mester a Volánnal dolgozik, azt minőségi munkát szavakban nem lehet kifejezni. Teljes mértékben egyetértek Raon kollégával! Tavaly szezon végére összerázta a "régi Volánt", most pedig az EBELhez képest szolíd büdzséből(!) félig megújult csapatot pazarul ráhangolta a szezon nyitányra. Egyetértek azokkal akik nagyon várják már a légiósokat, mert nagyon hosszú a szezon, és sajnos lesznek komoly hullámvölgyek is. Gyerünk fiúk, szorgalmasan kell gyűjteni a pontokat, mert kell vagy 35-40 pont a végére - hogy meglegyen az a rájátszás..
Úristen miről beszélek ??!!?? még csak most kezdődött a szezon, és a tabellán 4.ik a Volán :-))
Sator mester remek CSAPATOT állított össze! Precíz, fegyelmezett játék, remek védekezés, ötletes támadások! Csak így tovább! Hajrá Volán!!!
Höhö, azért vicces, hogy az MJSZ honlapján másodikak vagyunk, és a tabella szerkesztője teljesen háttal ül a moziban, mert nem 3 pontot ér a győzelem, hanem csak kettőt. Ennek alapján -és nem csak emiatt- tök más a sorrend. Ha nem megy másképp, akkor húzza át vagy linkelje be az állást az osztrák oldalakról, nem szégyen a jobbtól tanulni.

Azért erre oda kellene figyelni mert ez több mint égő egy szövetség honlapján, és lehetőleg ne magyarázzuk meg hogy miért történt, hanem inkább csendben javítsuk ki. Ja, és nem kötekszem meg ilyesmi, jobb híján ide írtam a fentieket mert az MJSZ oldalán nem találtam info ládát v. hasonlót. Szkúzi, remélem eljut az érintettekhez.
Az első felindulás előtt gratulálok a CSAPATNAK!!!
Dolgoztam az éjjel, jövök haza a metrón,látom a Nemzetisport főcímét: Újabb hokicsoda. Hát nem T. Ns ,ez hosszú évek komoly céltudatos munkájának eredménye! Észre kellene venni a döntéshozóknak is, mit kell olvasnom: a tisztességes felkészülésre sincs pénz a válogatott részére az olimpiai selejtezőkre.Egyébként az sem lenne elég.ha kijutnánk az olimpiára Peking után már tudjuk mi a helyzet. Mi az új duma támogatjuk az utánpótlást: akkor mi a helyzet Zalaegerszegen?
A Sportklub(utoljára írom le a nevét) már cserben is hagyta a magyar hokit.A Sporttv-től is jóval többet vártam a tuti siker megvan (olimpiai selejtező), de elvárt volna az ember egy felvezetőt(kedvcsinálót)- az NFL-re futotta mondjuk a Japán és Ukrajna elleni meccs ismétlése. Mézbírkózásra, idős, beteg Korda Gyuri bácsi támogatására-heti 20 óra póker-futja.
Remélem a "hokipápák" még sokáig köztünk lesznek, és birják mind anyagilag,mind idegileg. Le a kalappal előttük! További sok sikert a VÁLOGATOTTnak és a VOLÁNnak: A szövetség pedig összekaphatná magát, vagy csak "várjuk hogy megcsörrenjen a telefon!"-aki nem tudná a főtitkárt idéztem.
Mi van a Sportklubbal? Gondolom, most a TV-re és nem a csapatra gondolsz... Az tény, hogy a hétvégén kétszer ültem le hokit nézni, de egyszer sem sikerült...
Természetesen a TV-re. Itt a link az idézethez:www.nol.hu/cikk/506884/#
A válogatott olimpiai selejtező előtt áll, illene a fiúkat hozzásegíteni a tisztességes felkészüléshez az A csoportra, de egyelőre tanácstalanok vagyunk, és figyeljük, hátha mégis megcsörren a telefon - így a főtitkár.
Grat a Volánnak! A sportklub viszont tényleg átverte az egész hokibagázst, maradt a német 2. osztály!!! :(
Kutyatej73!

Őszinte legyek? Én nem számítottam másra... 10 éve megy a bravúr-bravúrra halmozása, de a "Nagy Buksza" sose nyílik meg...
És akkor most mi lesz? A Sportklub már nem fog meccset közvetíteni, a hétvégén malőr volt, vagy néha kegyeskednek, gyakran nem?
Jacint70!

Remélem kérdésed nem marad költői!
Hokit akarunk látni!
Igazából a blog szerzőire számítok, hogy kiderítik nekünk, mi a helyzet... Lécci, lécci...
Hát igen a Sport TVs társaságokat komolyan nem értem.. Vagy télleg ennyire stét nép ez a magyar? Egy- két sör/feles munka után- azt jöjjön minden mennyiségben a foci- skót 2. osztály, osztrák 2. osztály.. Ilyenre van igény, de A- csoportos szintű hokira nincs? Lehet nem a TV- kkel van a gond, hanem a magyar "sportközönséggel"- ugye a sok fociértő, soha nem mozogtam- sportoltam semmit, de tudom a frankót emberek.
Aki viszont a hokit szereti, az minimum korcsolyázik
A belinkelt népszabadság cikkre annyit, hogy van olyan utánpótlás csapat is, akinek konkrétan heti 16 óra jég járna a "gyakorlóban" egy 2010-ig tartó szerződés alapján a jégkorong szövetségtől függetlenül.De a döntéshozókat ez sem nagyon érdekelte.Sajnos elég gyenge a szövetség lobbija egyéb jégcsarnok ügyekben is.Pedig ha most nem lehet támogatást szerezni a sportágnak akkor soha.A telefon magától még mindig nem csörren:-)
süti beállítások módosítása