HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mostantól Mol Liga

2008.09.09. 06:51 F. Kapus

Kedd este hét órakor a káposztásmegyeri Jégcentrumban az NZ-Stars és a Dab.Docler mérkőzése jelenti az igazi hokiszezon kezdetét. Előtte szurkolói klubtalálkozóra kerül sor, ide hívja az Ötödik Sor az érdeklődőket.

Hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar jégkorongszövetség és a Mol. Az eseményen aláírták a Mol Liga szerződését a felek. "Nem könnyű a Mol támogatottjai közé kerülni – mondta Ferencz I. Szabolcs, a Mol-csoport kommunikációs igazgatója. – A Mol azok mellé áll, akik egyfelől már bizonyítottak, másfelől még támogatásra szorulnak céljaik eléréséhez. A jégkorongsport erős mezőnybe került, hiszen mind a három magyar olimpiai aranyérmet a Mol-csapat tagja nyerte." Az eseményről készült videót itt tekinthetik meg.

A liganyitányon az NZ-Stars csapatában mindenki játszhat, akinek Robert Spisak bizalmat szavaz, senki sem sérült. A világbajnoki siker óta először vív tétmeccset öt válogatott játékosunk, Kangyal Balázs, Svasznek Bence, Holéczy Roger, Majoross Gergely és Gröschl Tamás. Minden bizonnyal pályára lép Nagy Richárd is, aki a bajnokság egyik legfiatalabb játékosa lehet. A védő 1992 januárjában született. A juniorválogatott múlt heti mérkőzéseit betegség miatt kényszerült kihagyni.

Vladimir Matejov, a Dab.Docler edzője bizakodó, de nem tudja megjósolni, mire lesz képes csapata ebben a szezonban. "Jelenleg egy sérültünk van. A szlovák Schneider nem tud pályára lépni. A többiek játékra alkalmas egészségi állapotban vannak. Lehet, hogy csak három sorral játszunk az első meccseken, az ifjúsági csapatból idén felkerülteket fokozatosan szoktatjuk a felnőtt bajnoksághoz. Ez új helyzet, mert tavaly, amikor megnyertük az OB 1 alapszakaszát, végig négy jó sorral tudtunk szerepelni."

Érdekes meccs lesz, mindkét klub új együttest épített a nyáron. A Dabtól 13-an távoztak, köztük rengeteg meghatározó játékos. Azari Zsolt ügyvezető erről, továbbá a Mol Liga- és a bajnoki esélyekről így vélekedik. Az NZ-Starshoz 17-en érkeztek. Mindezek miatt is nehéz lenne megmondani, ki mire lesz képes.

Az Ötödik Sor várja az érdeklődő szurkolókat egy kis beszélgetésre. Az eseményről a bevezetőben lévő link alatt találnak további információkat. Az összejövetel helye a Jégcentrum főbejáratától jobbra eső első üzlet, az utcafronton, tehát kívülről, belépő nélkül is látogatható az esemény. Kezdés 18 órakor.

Update: nyájas olvasóink észrevételei nyomán jelezzük, a szezon naptárát itt találják, és hamarosan kikerül jobb hasábba, a keretekkel együtt.

32 komment

Címkék: dab nz stars mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apa! Kezdődik!!!!!
Már nagyon várjuk!
Most akkor kik indulnak a bajnokságban? Lehel, Olfeni SC, Albacomp?
De komolyan, mi a végleges lista? Jegesmacik, Acélbirkák, Albavolánkettő, mFradi, Ujjpest, Csíkszereda Ilyen, Csíkszereda Olyan, Szteua és még?
Stars, Gyergyó. Jó reggelt! Olvas - ír. Nem fordítva! ;)
Nem lehetne igazi informaciokat is kitenni?

Hol lehet jegyet venni? Hol lesznek a meccsek? Naptar, vagy valami?

Tok vicc, hogy olyan cikk van, hogy a jovoevi vb-re hol lehet jegyet venni, egy hirbe miszerint indul a liga meg nem eszbe hogy ilyen alap dolgot beleirjanak.

vajk
Engem az érdekelne ha valaki tud segitteni , hogy van e már tv csatorna aki közvetittené a meccseket...
Kösz és hajrá S.C hajrá magyar hoki
Halaloszto: jegyeket(bérleteket) nyilván minden csapat maga árulja. A meccsek helyszíne (időpontja) a Szövetség honlapján (www.icehockey.hu/index.php?pg=menu_144) fent van. Ahol lennie kell.
Kisebb arc, nagyobb agy. Hm?
És minden pályán van belépőjegy!!:))
Janecska az tetszene nekem, ha a LEHEL indulna a bajnoksagban... :) Remelem Jaszberenyben ismet lesz valami, ha mar van mukodo jegpalya.
csak mosmár JászberényiZanusszinak fogják hívni
Az pedig még jó lenne ha lenne,fedett pálya lesz ott is lassan,ha még nincs! Tudja valaki??
még van idő regisztrálni a tippjátékra!

ja, és ingyenes a játék!

www.tippjatek.hu
játék, tét nélkül
Megy ki ma valaki a nyitómeccsre? Én erősen gondolkodom, mert úgy kb. 35 perc alatt kiérnék. Nem tudom, hogy a DAB honlapja adja e élőben a meccset.
Nem adja!! Csak az otthoni meccseket!!
Bubo99 En ugy tudom, hogy fedett palya lesz. Az elozo szezon vegen nyitott palyakent ment a tesztuzem, de elvileg erre a szezonra mar fedett palyanak kellene lenni. Remenykedjunk! :)
Jászberényből nincsenek jó híreim: hozzá sem kezdtek a pálya befedéséhez. A palánkokat elbontották, a betonplacc szélén két kosárpalánk áll. A Főiskola udvarán nyomát sem láttam a csarnok szerkezeti elemeinek. A pályától kb. egy méteres távolságra állnak a beton világítási oszlopok, azokat sem bontották még el, tehát a terület sincs előkészítve a csarnok felhúzásához. Ezek most vasárnapi állapotok. Készítettem fényképeket is, majd feltöltöm valahová őket.
Corde: a mai meccsről minden info megtalálható itt:

bpstars.hu/e107_images/newspost_images/plakat.bmp
köszönöm
Mit kap ma az ember 1000 Ft-ért... :-(
Egy jégkorongmeccset :-)
Hát kár,pedig dejó csapat volt!!!
kerusz, el se hiszem! Tudod, mikor és hol voltunk utóljára tét meccsen? :)
Volt némi hiányérzetem a tegnapi sajtótájékoztatón, jelesül hogy egyetlen romániai csapat sem képviseltette magát. Tudom nem ez a lényeg, de mégis. Tavaly mindkét szeredai gárda képviselője eljött, még a polgármester is és elmondta, mennyire örvend hogy játszhatnak a magyar bajnokságban.
Na, gyerünk, mindenki induljon Káposztásmegyerre!
KEZDŐDIK!!!!
Na, srácok! Milyen a meccs? Kár, hogy a szezonnyitót nem adja a Sport1! Nagy kár. Remélem, hogy jövő héten már lesz vmi.
A bpstars-os bmp-s megoldás nem túl nyerő. Jó lassú.
kerusz, Bubo99: lesz pálya!
jaszberenyhoki.extra.hu jobb oldaii üzenőfala!
Hosszabb szünet után újra itt, bár úgy terveztem, hogy az első meccsen leszek, de a munka közbeszólt. :( Viszont örömmel látom, hogy a jókedv most is adott. Lakota! A kommentjedinek jár az ötös. :)
Na, milyen sokakat érdekel a Lehel, a valamikori bajnokcsapat (régi idők hokija).
:)
lakota: kisebb belterjesseg->tobb szurkolo, nagyobb nepszeruseg, tobb penzt, tobb hoki. nem?

egy total kezdo vagyok, aki az index cimoldalan megtalalja ezt a cikket. rajon, hogy ideje elmenjen elete elso hokimeccsere. nem tagja egyik csapat ultra szurkolotaboranak sem, egyedul ujpesten tudja hogy van egy csarnok.

azt hittem, hogy ez egy jegkorong nepszerusito valami. de latom, hogy ez egy belsos cucc, ahol mindenki mindent tud, es a vicceknek csak a szamat mondjak be. tudomasul veszem.

majd elmegyek jovore megnezni a vb-t, arra tudom hol kell jegyet venni.

vajk
Janecska gyerekkoromban csak LEHEL mecsre jártunk. De milyen szépek is voltak azok az idők. :) Szeretném majd az én gyerekeimet is Jászberénybe hokimeccsre vinni. Az sem baj ha egy jó csapat lesz ott akkorra. :)
Kedves halaloszto!

Ez a legjobb jégkorong népszerűsítő oldal! Ha ilyen érdekel, jó helyen jársz! Ha van is "vicc szám"(bár magam nem tudnék ilyet, pedig régi kommentelő vagyok), a blog nem belterjes. Ez senkinek sem célja, mert ezzel veszne el a népszerűsítési cél. Ám, ha életedben először írsz kommentet ide, mert nem tudod, hogy hol találsz választ a kérdésedre, akkor szerencsésebb lenne, ha barátságos maradsz nem pedig "berúgod az ajtót" és osztod az észt! Ha így tettél volna, akkor kedves emberek, segítőkész válaszát kapod. Tudod: Amilyen az Adjon Isten...
Tnx MM!
halaloszto: Egyrészt Morgó Muki mondja a jót, másrészt, mellékeltem a választ és engedtessék meg, hogy ne csak a belterjes ős-hokiszurkolókról feltételezzem, hogy 3,2 sec gondolkodás után rájönnek: a bajnoki meccsekre jegyet a hazai csapattól lehet beszerezni.
Gyanítom, ez így van gyeplabdában és lovaspólóban is, bár sosem voltam élőben egyik sportág mérkőzésén sem. A stílus pedig valóban arra volt válasz, ahogy vallatásra alkalmas helyesírással leosztottad kedvenc blogomat (ami mellesleg egyedülállóan kiváló minőségben és mennyiségben ontja az információkat), minden ok nélkül. Stop.
Én aki nap mint nap ott voltam az edzéseken a tavaly télen félig elkészitett nyitott jászberényi pályán elmondhatom , hogy ha igaz lassan is de reményeink szerint elindul a fedés hamarosan ami hónapokban mérhető... Ugyanis az elsö "etáp" után a raszter cég mint épitö el lett paterolva nem megfelelö munkavégzés miatt amit tényekkel bizonyitunk is ...Most nyáron napi rendszerességgel készültünk a pályán az inline magyar bajnokságra és feszülten vártuk mikor fedik már be ... Egy jó ideje már volt kiirva pályázat a pálya befedésére és elvileg egy beruházó elnyerte... igéretek : nyitott pálya beüzemelés : december majd nyárig befedés... hm hm de ha most nekiállnak fedni akkor lehet idén szezon se lesz... Reménykedünk , ugyanis sok az elszánt hokis... Csak a legelszántabbbak közül heti 2-3 alkalommal utazunk bp-re edzésre este 22 órási kezdéssel , hogy hódolhossunk kedvenc sportunknak ...
süti beállítások módosítása