HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vas Jánost elengedi a Dallas Stars

2008.04.24. 06:55 F. Kapus

Három év után elválhatnak a Dallas Stars és Vas János útjai. A kiváló NHL-alakulat minden bizonnyal nem kínál új szerződést 24 éves csatárunknak. Vas örül a fejleménynek.

Telefonon beszéltünk a játékossal, aki szerda délután utolsó ügyeinek egyikét intézte Des Moines-ban. Április 25-én elhagyja ideiglenes amerikai otthonát. A Dallas három évig AHL-es fiókcsapatában, az Iowa Starsban készítette fel a dunaújvárosi fiatalembert.

Még semmi sem hivatalos, de menedzserét informális csatornákon tájékoztatták, nem kíván a Dallas új szerződést kötni Vassal. Ez azt jelenti, hogy a menedzser szabadon tárgyalhat más NHL-csapatokkal. Mindez csak onnantól számítva igaz, amikor a hivatalos értesítés megérkezik.

Vas a jégkorongblognak elmondta, őszintén örül a fejleményeknek. "Lehet, hogy úgy tűnik, magyarázkodom, de inkább pozitívumként értékelem a Dallas lépését. Úgy érzem, az utolsó évben meg kellett volna kapnom a bizonyítási lehetőséget. Ha nem számítanak rám, inkább engedjenek el, hadd érvényesülhessek máshol", mondta.

A szabályok értelmében a Dallas új szerződési ajánlattal megtarthatta volna a magyar hokist. Ha szerződést kínálnak, Vas két lehetősége a következő lett volna: elfogadja, és marad, nem fogadja el, de akkor azon a kontinensen nem igazolhat máshová, tehát vissza kellett volna térnie Európába.

Vas nem szeretne az AHL-ben megöregedni, elsődleges célja az NHL. Most sok múlik menedzserén. Korábban dallasi hírforrások arról számoltak be, hogy szezon közben a csapat vezetősége maximálisan elégedett volt hősünk teljesítményével. A Dallas farmcsapata, az AHL-es Iowa Stars honlapja hosszú cikkben taglalta Vas erősségeit, kvalitásait. A legvalószínűbb dallasi NHL-bemutatkozónak titulálták. A premier azonban elmaradt.

46 komment

Címkék: ahl vas jános iowa stars

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reméljük, nem a szokásos tisztelet köröket futották le az Iowa-nál és tényleg lesz hokisunk az NHL-ben. Drukkolunk Jankó! ;)
Hajra manager, hajra Janko!!!! (Meddig tart az igazolasi idoszak?)
Kerüljön bárhová is, szorítunk neki és kívánunk még sok-sok szép eredményes évadot játszon akárhol is. Ha felkerül az NHL-be már az se gond, hisz jövőre úgyis késöbb lesz a VB-nk. :-) A csoport!!!

Sok sikert Jankó!
Jó lenne, ha a Tampa vagy a Rangers vinné el Jankót, akkor októberben Prágában már lehetne szurkolni. Egyébként sok sikert neki, megérdemelné, hogy leigazolja egy NHL-es csapat, most pedig, h felkerültünk az A-ba(!), erre még nagyobb esélyt látok.
Hajrá Jankó, Hajrá MAGYAR JÉGKORONG!!!
Ha már választani kéne, akkor az a csapat amelyik Jankó kedvence, amelyiknek a logója a leginkább tetszik neki.Vagy amelyik keleti parti, hogy közelebb legyen. Amúgy meg oly mindegy, nem?:D

Hajrá Jankó!!!
Én még akkor se sírnék, ha nem maradna Észak-amerikában.Nálam az oroszok bajnoksága cseppet sincs lejjebb, de fejlődés szempontjából nem biztos, hogy dimenziókkal kevesebbet jelent egy stabil szerep az 1-től 3. sorban magas jégidővel egy svájci, német, vagy svéd bajnokságban, mint az NHL-ben mérközésenként 5-8 perc.Ez már inkább az imago és az anyagiak kérdése.
Magyarország - Észtország torrentként tölthető innen:

www.mininova.org/tor/1350938
STARS’ VAS WINS WORLD CHAMPIONSHIP GOLD IN JAPAN
04/21/2008 1:48 PM
Team Hungary celebrates a world championship and a move up in class
SAPPORA, JAPAN --- Iowa Stars left wing Janos Vas made the most of the long flight to Japan after the Stars’ season finale on April 13. This past Saturday (April 19) in Sappora, Japan, Vas helped propel Team Hungary to the 2008 International Ice Hockey Federation’s Division I Group B World Championship with a 4-2 win over Ukraine.

The Hungarians not only claimed the title, but the win also qualified them for the top division of the 2009 IIHF World Championships in Switzerland where they will compete with all of the international hockey heavyweights for the first time since 1939.

Vas scored the first goal Saturday midway through the first period and Hungary would eventually build a 3-0 lead early in the second. Ukraine made it a game with a pair of scores to get within one at 3-2 after two periods.

Vas’ older brother Marton put the game away with a shorthanded two-on-one conversion with 31 seconds left in the game. Ironically, it was Janos who was serving time in the box during his brother’s clincher.

Janos finished the tournament with a goal in his three games, while Marton was second on the squad with four goals in five games.

Team Hungary finished the tournament with a perfect 5-0 record and will be competing in the top division for the first time in 70 years next year, making this win a historic one for Hungarian hockey.

Janos Vas missed the first two games of the tournament while he was en route from Des Moines to Japan.

The World Championship concluded what was a very good year for Vas. He finished his Iowa Stars 2007-2008 AHL campaign with career highs in goals (17), assists (24) and points (41). He finished third on the club in overall scoring while also becoming the second Star to play in all 80 games.
Remélem sikerül neki bekerülni egy nhl csapatba :) ÉS még ha játszana is folyamatosan, az lenne a csoda II. :)
Szerintem így hirtelen nem jut NHL-es csapatba, max ugyanúgy farmcsapatba. Az meg onnantól kezdve már nagyon a szerencse dolga, hogy vajon felkerül-e.

Sok mindentől függ. Például:

- Milyen sorban játszik, megértik-e egymást a sorával és a csapattal sportban is és emberileg is

- A nagycsapat minél sikertelenebb az alapszakaszban, annál többet kísérleteznek a farmcsapat jobbjaival

- Betegség vagy sérüléshullám a nagycsapatban

- és persze most elsősorban a manager rátermettségén és információhálózatán is múlik a dolog
Csak ne történjen vele is az, mint más első bemutatkozóinkkal más sportágakban (pl.: Dávid Kornél).
A magam részéről csak kívánni tudom Vas Jánosnak, hogy az történjen vele, mint Dávid Kornéllal. Szerepeljen az NHL-ben évekig, majd jöjjön vissza Európába, legyen egy finn vagy svéd élcsapat meghatározó játékosa szintén hosszú évekig, játsszon BEK-döntőket, és végezetül 36 éves korában egy cseh extraligás középcsapatból vonuljon vissza. Mindeközben legyen mindenhol a szurkolók egyik kedvence, és maradjon végig olyan szerény, szimpatikus, mint ma.
Nem értelek, Gyagilev.
én éjszaka nem bírtam magammal és előfizettem az nso-n, mert láttam, hogy van cikk. szóval az csak egy dolog, hogy nem vitte el a dallas, de az iowa is megszűnik hálistennek, költözik máshova. szerintem vigye a rangers, ott most úgysincs 21-es :)
Hokri: ha esetleg még meglenne a többi meccs is hasonlóképpen, napi 1-et feltehetnél :) AMúgy köszi a torrentet!
Drukkolok VJ-nek hogy olyan csapathoz kerüljön, ahol tud játszani rendesen, és engedik is játszani.
Egyetértek kapussal. Szerintem Dávid Kornél sikerember. Csak tudni kell helyükön kezelni a dolgokat. Az NHL sem minden. Éppen ezért én sem lennék elkeseredve ha Jankó visszatérne Európába, mondjuk a svéd ligába, ahol már nem lenne teljesen ismeretlen. Nem hiszem, hogy egyből NHL-gárdába el tudnák adni, inkább egy újabb farmcsapat lenne a realitás, az meg 24 évesen már lehet h uncsi. Nem a kvalitásai alapján gondolok erre hanem a csekélyke ismerettségünkre a nagy vizen túlon, amit anno szuper is kiemelt, amiért többek között nem tudott bekerülni a cagliaryba. Reménykedjünk hogy az a csoport respektet ad. Másrészt ha nhl-csapatba kerülne még a végén kihagyná a vb-t:)
Én nagyon drukkolok neki, mert ezt tűzte ki célul és keményen meg is dolgozik érte. Fent vagyunk az A csoportban, innentől kezdve bármi lehet vaze :-)
csudto, bele kell okoskodjak, de Cagliarinak annyi köze van Szuperhez, hogy ugyanabban az országban van, ahol most Levente véd, viszont más sportágról ismert :-) No jó, mind tudjuk, Calgaryra gondoltál.
Amúgy a sportnapilap interjúsorozatot indított a játékosokkal, ma Vas Jankó van soron, tegnap pedig Szélig volt. Viszont ezek a beszélgetések aljas módon csak a nyomtatott újságban szerepelnek, online legfeljebb emeltdíjas sms-sel lehet hozzájuk jutni.
Lehet, hogy ti nem lennétek elkeseredve, de azért minden hokis álma az NHL... ;)
ha pofátlanul bepésztelem az interjút, akkor megrúgdos az nso? próbáljuk ki, csak ne szóljatok nekik. :) itt a jankó interjú:

A Szapporóban sporttörténelmet író magyar válogatott 24 esztendős tehetségét, Vas Jánost az Egyesült Államokban kaptuk telefonvégre. Milyen érdekes szituációkat produkál az élet: ha az AHLben szereplő csapata, az Iowa Stars bekerül a rájátszásba, nem lehetett volna ott Pat Cortina csapatában...

De jó, hogy kiestek!

De jó, hogy feljutottunk!

Hát ez mennyei!

Nekem mondja? Még mindig lebegek.

Felemelőbb, mint az AHL rájátszásában küzdeni, nem?

Kedvesen provokatív kérdés.

Mi tagadás, drukkoltam, hogy kiessen az Iowával.

Mi lenne, ha nem lennénk jóban?

Ne mondjon ilyet!

Na jó, csak mert jóban vagyunk, elárulom: a szezon második felében én sem imádkoztam azért, hogy bekerüljünk a rájátszásba.

Gyönyörű!

Megvet?

Miket mond?! Dehogy! Sőt! Arra gondoltam, milyen csodálatos, hogy miközben arra vágyott, hogy három esztendő után játszhasson a magyar válogatottban, a jégen ennek pont az ellenkezőjéért volt kénytelen cselekedni. És hogyan tette!

Felemás érzések kavarogtak bennem, az biztos. Vágytam, nagyon vágytam arra, hogy ott legyek a világbajnokságon, de profi vagyok, tettem a dolgomat, bizonyítani akartam, nem véletlenül töltöttem el három esztendőt a csapatnál.

Nyolcvan meccs, tizenhét gól, huszonnégy assziszt, negyvenegy

pont, két iowai díj, mi kell még?

A dallasi vezetőknek ez is kevésnek bizonyult…

Isten ments, hogy ezekbe az emelkedett pillanatokba keserűséget csempésszünk!

Kedves, de ez is hozzátartozik az idényemhez. Nagyon bíztam benne, hogy legalább egyszer áthívnak a Dallashoz, hiszen nyugodtan mondhatom, nálam rosszabb mutatójú, gyengébb játékosok is megkapták a lehetőséget.

Sebaj, majd a következő szezonban!

Ki van zárva.

Hogyhogy?

Lejár a szerződésem, elválnak az útjaink.

Szomorú?

Úgy hallja?

Őszintén? Sohasem volt még ennyire beszédes, meg is lepett rendesen.

Jól érzi. Felszabadult vagyok, csodálatosan érzem magam, kérdezhet bármit, mindenre válaszolok.

Hős lett, de ismerve a hazai közeget, bűnbak is lehetett volna. Tudja?

Ha azt mondom, remegve ültem a büntetőpadon, mindent elárultam?

A szívem mélyén megértem, hogy visszaütött annak az ukránnak.

Rengeteget kaptam a mecscsen, jó néhányszor szó szerint a jégbe döngöltek, fogalmam sem volt, a játékvezetők miért engedték ezt a brutális módszert. Provokáltak, utaztak rám.

Visszaütött, kiállították, egy ország ült a tévéképernyők előtt összetett kézzel: „Jaj, csak ezt úszszuk meg, ha van igazság a földön, akkor nem ütnek gólt!”

Jobb híján én is így tettem a padon. Hülyeség volt, nagy hülyeség, hogy odanyomtam, ki kellett volna bírnom már azt a két percet. De jött a kontra, Marci gólja, és azt sem tudtam, hol vagyok.

Meseszerű, nem? A báty revánsot vesz az öccséért.

Mondtam is neki a végén, hogy öreg, jövök egy sörrel.

Volt az több is szerintem…

Röviddel keverve…

Nem tudom, ön hogy van ezzel, de számomra felfoghatatlan, hogy ilyenekről beszélünk.

Álom, álom, álom, csak ezt tudom mondani.

Felébredni meg nincs ideje, mert le sem tud feküdni.

Kétségtelen, az idejét sem tudom, mikor aludtam legutóbb egy jót. Buli, utazás Japánból Amerikába, pakolás, majd utazás haza, majd otthon, Dunaújvárosban kipihenem magam.

Mikor érkezik?

Szombat este.

Azért az első napokban sok szabadidőre ne számítson!

Hallottam a srácoktól, mekkora körülöttük a felhajtás, hogy milyen fogadtatásban részesültek. Nem, nem, még most sem akarom elhinni. Sikerült! Megvan!

Köszönjük!

Mi köszönjük azt a szeretetet, amely felénk árad, amely még Japánba is eljutott hozzánk! Minden értünk szorító embernek üzenem, hatalmas erőt adtak nekünk.

Sír?

Sírni tudnék, de már túl vagyok rajta. Csak megbicsaklott a hangom.

Sokan vagyunk így ezzel.

Tudja, minek örültem a győzelem mellett leginkább a japánok elleni meccs után?

Hallgatom.

Láttam a srácokon, hogy három év alatt mennyit fejlődtek. A kétezer-ötös debreceni világbajnokságon játszottam velük legutóbb, és szembeötlő volt a különbség. Gyorsabbak, erősebbek, taktikusabbak, büszke vagyok rájuk. Érződik, hogy az erős ligákban, a franciában, az olaszban, a norvégban, a szlovákban és az osztrákban hétről hétre jégre lépő játékosok sokkal, de sokkal jobb hokisok lettek.

Ne legyen szerény, magát se hagyja ki a felsorolásból! Ahogy az ukránok ellen a harmadik harmadban az orosz Extraligában edződő védőt két lépés hátrányból lekorcsolyázta. Duzzadt az erőtől, gyors volt, gólveszélyes, csak ámultak az önt rég nem látó szakemberek.

Igyekeztem. Első kinti évemben sérült voltam, éppen ezért volt időm erősíteni a testemet. A másodikban már csak egy agyrázkódás hátráltatott, ennek ellenére hetvenkét meccsen volt időm meccsrutint szerezni. Mostani, harmadik idényemben elkerültek a gondok, a legtöbbet játszottam a csapatban, végre úgy teljesítettem, ahogyan korábban akartam. Ma már tudom, semmit sem kell siettetni.

NHL?

A kivétel. De azt sem siettetem, csak már nagyon vágyom rá.

Az ázsiója sokat emelkedett odakint, nem?

Én is így gondolom. A Dallasnak nyilván nem kellek, mert már szóltak volna, egyébként pedig jövőre valami zűrzavar miatt a farmcsapat, az Iowa megszűnik. Tehát költözünk. A menedzserem biztat, van olyan csapat az NHL-ben, amelynél szóba kerülhet a nevem, amelynek hasznos tagja lehetek.

Szorítok. Csak nehogy az NHL rájátszása miatt maradjon le majd az A-csoportos vébéről! Vagy morbidul hangzik?

Megfogott. Tényleg megfogott. Svájc vagy NHL-rájátszás? Maradjunk annyiban, hogy Szapporóban nem véletlenül csillogott a szemem…
Őszintén?
DURVÁRA NEM ÖRÜLÖK!
Miért?
Mert Levivel ugyanez volt! Amikor a Flames elengedte, akkor ment ugye a Blueshoz, mert azok fűt fát ígértek neki.
Levi esete is azt bizonyítja, amit már előtte is sejteni lehetett, hogy így sokkal nehezebb lehetőséghez jutni. Az NHL csapatok sokszor azt gondolják, hogy az ilyen 22-25 év közötti emberkékkel valami baj van, ha nem akarja őket megtartani az a csapat, amelyik draftolta őket. Én ha Vas Jankó helyében lennék, inkább összeszorítanám a fogamat még egy évig, és cserét kérnék, ha nagyon nem megy a dolog.
De szabadügynökként? Egy oldalról valóban lehetőség, de a legtöbb csapat szeret olyan fiatal játékosokat igazolni, akiket már évek óta figyel. Arról nem beszélve, hogy éppen ezért a saját draftolt játékosok mindig!!! előnyt élveznek a "kivülről" jött játékosokkal szemben. Az ilyen kinti játékosokat mindig könnyebben lezavarják az ECHLbe, és tőlük nem elég a 110%!Ezen kívül nagyon nagy konkurenciát jelentenek az amcsi egyetemi bajnokságból kikerült hasonló korú játékosok is.
Nem szeretném, ha Vas úgy cseszné el magától a lehetőséget, ahogy Szuper tette. Én, amikor Levi szabadügynök lett, akkor azt mondtam, hogy rossz lépés volt és azóta sem változott a véleményem erről. Nem örülök!
Noelvagyok,

ezt nem kellett volna. milyen interjú ez? ez az ember nem beszél így. senki nem mond ilyeneket, hogy "nekem mondja, még mindig lebegek". meg ilyeneket, hogy "megfogott, tényleg megfogott". meg ilyeneket, hogy "mi lenne, ha nem lennék jóban". de hát vasjankó egyetlen egy mondata sem hangozhatott el így. úristen.
:-) .....ez a tipikus kommi újságírás...mindenki holt ugyanolyan dög unalmas és mindenki úgy beszél mint egy hülye...:-)....megnézném, hogy Peterdi Ittunk Ittunk Ittunk mondatát hogy nso-osították volna: Mulattunk mulattunk vagy Sokat mulattunk még mindig lebegünk.....:-)
Jaj, ne is kérdezze! Ittunk egy kis szakét, szó, ami szó, volt, aki elhajolt a végén, még ma is fáj a fejem. De az a fő, hogy jól mulattunk.
Le a kalappal Vas Jani előtt. Egy igazi Hazafi és sportoló, aki bár már rég nincs itthon, mindig tudja hol a hazája, és büszke rá, hogy a címeres mezt felöltheti. Mondjuk ezzel az összes srác így volt Sapporoban. Ha minden válogatottunkban ennyire küzdenének egymásért, a hazájukért a játékosok...
Nem győzöm leírni, mondani: SZÉP VOLT FIÚK, KÖSZÖNJÜK!!! HAJRÁ VAS JANI, HAJRÁ MAGYAR JÉGKORONG!!! (nhl'08-ban már rég leigazoltam a Tampába...)
troller, boldogan feltolnálak a palánkra egy gyengébb saller kíséretében. szerinted én csináltam ezt az interjút? több okból is sértő, ha ezt gondolod.
bettyno, te meg bazeg, menj el valami pszichomókushoz, ha még ebben az interjúban is politikát látsz.
nem érdekel, hogy hol folytatja jankó, nálam mindenképp hős marad, csak simán jóindulatból másoltam be ide a nemzeti sport interjúját, hátha van itt olyan, aki külhonba szakadt és nem tudja megvenni a papírt. örülök, hogy vannak ezen a blogon is korlátolt faszkalapok.
Noelvagyok,

komolyan gondolod, hogy bárki is azt gondolta, te készítetted ezt az interjút? ne izéljél már, hát téged nem bántott itt senki. egyáltalán nem baj szerintem, hogy kopipészteltél, a kérdések és a válaszok akasztottak ki, mert ilyen kérdések és válaszok nincsenek, amikor emberek beszélgetnek egymással, ennyi az egész. elnézést kérek tőled, ha megbántottalak, eszembe se jutott, hogy magadra veheted a gúnyolódásomat.
noelvagyok!

Neked kéne elhúznod egy kezelésre, mert nem jól vezeted le a feszültséget, ami az életedben keletkezik. Jobbulást!
A kommit én nem úgy értettem mint te, csak annyit szerettem volna vele mondani, hogy az ilyen fajta újságírás a régi rendszerben volt divat, hogy valami agyament, megkreált, teljesen életszerűtlen szöveget adnak az ember szájába. Azért, hogy intelligensebbnek tűnjön vagy mi....Nem baj, hogy belinkelted, legalább röhögtem egy jót, főleg troller Ittunk ittunk ittunk átköltésén. (Ezért külön köszönet!!!)
De ne legyél ilyen hisztis, mert senki nem akart bántani. Én lehetnék megsértődve a baz+olás meg a f*szkalapozás miatt, de szerencsére én tudom a feszültséget kezelni. Jó nekem!

Egyébként az amcsi Dallas szurkerek sem értenek egyet ezzel a freeagenté avanzsálással. Remélem megjön Jani meg a Dallas esze is még időben!
Miért nem segít Kercsó Árpád? Hosszú évek óta hallgatjuk, hogy az adott csapatából hányan lesznek NHL-esek. Most legutobb Zalaegerszegről többen. Ha ilyen jó kapcsolatrendszere van, miért nem segít Jankónak?
én pl örültem az interjúnak, egy kis plusz info és így nem kell nemzeti sportot venni, mert van itthon elég vécépapír. Thx noel!
bocs az erős hangnemért. tényleg nem volt jó napom tegnap. kialudtam.
hokifan! Csak az nem téved, aki nem dolgozik, ezért írom le, de ha jól tudom, Árpi bá nem látott túl nagy fantáziát Jankóban anno. Másrészt nem hiszem, hogy az NHL-csapatok vezetői őt fogják megkérdezni egy évek óta az AHL-ben játszó játékossal kapcsolatban...
"Hosszú az út a pohártól az ajakig" (Old Shatterhand)
és jószándékkal van kikövezve... vagy hogy van! :DDD
Mindenki nevében kikérem magamnak, itt nincsenek faszkalapok, csak király arcok, akik szeretik a hokit. Aki a hokit szereti, az rossz ember nem lehet - hogy én is írjak vmi okosat :-)
Ja és köszi, hogy beraktad ide, én személy szerint sajnálnám a pénzt az NSO-ra.
Szintén. Ha a többit is betennéd (mármint a napi hokis interjúkat), annak sztem sokan örülnének. Ugyan a NS stílusa kritikán aluli, de talán némi plusz infót csepegtetnek. Ezekről a srácokról, meg a terveikről minden érdekel... :)
Az igazi persze az lenne, ha a hokiblog csinálna velük intrerjúsorozatot... ;)
Lakota, te honnan tudod?
:)
Noelvagyok, a világon semmi gond, már el is felejtettük ezt a konfliktust.
eleve dühösen értem haza. mindegy. megkértem kapust, hogy törölje
Noelvagyok, szívesen törölném, de akkor törölnöm kellene még egy csomó hozzászólást. Ahogy nézem, senki sem mérges rád, senki nem tart ...kalapnak (kacsintós szmájli), úgy látom, nyugodtan ezt az intermezzót. De ha ragaszkodsz hozzá, végül is törölhetem mind a nyolcat, én sem akarok neked rosszat.
Szeretünk Noelvagyok és várjuk a következő riportot :-)
ma már nem volt játékosinterjú az ns-ben, nem tetszik ez nekem - mintha nyugovóra tértek volna...
Javítom magam, szerencsére: mára - szombatra - Szuperman következik a sportban!
süti beállítások módosítása